post

Един от най-очакваните анонси на тазгодишния Световен мобилен конгрес в Барселона беше пресконференцията на производителя на смартфони и мрежово оборудване Huawei. Събитието, на което присъства и журналист на Pixelmedia.bg, трябваше да позиционира компанията като лидер при смартфоните от висок клас.

И може да се каже, че тя го направи. Използвайки проблемите на своите основни конкуренти Huawei показа два нови модела – P10 и P10 Plus, които спокойно можем да наречем най-добрите телефони по много показатели на пазара в момента, които изпреварват ключовите конкуренти Samsung Galaxy S7 и Apple iPhone 7.

099

Презентацията беше ръководена лично от Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group, който заяви, че тя е много добре позиционирана да предостави нй-новите технологии при смартфоните, като се има предвид че работи също и в сферата на телеком мрежите.

Моделът P10 има 5.1 инчов екран и се предлага с 64GB памет, докато при по-големия P10 Plus тези показатели са 5.5 инча и 128GB. Подобно на основните си конкуренти той също е водоустойчив.

113

Важен акцент в телефоните са новите предна и задна камера Leica. Интересна новост е Ultra Memory опцията, която използва алгоритъм за machine learning за да позволи на приложенията да работят по-бързо и ефективно.

“Културата и технологиите продължават да имат роля във всеки аспект на нашия свят и искаме да предоставим нови продукти и преживявания, които подобряват безспорно живота ни” – заяви още Ричард Ю – “Нашите впечатляващи нови HUAWEI P10 и P10 HUAWEI Plus пресъздават изключителните възможности за заснемане на Leica и иновативния дизайн и хардуерни иновации, които носят на потребителите едно силно изживяване“.

Характеристиките на двата модела:

– Двойна камера Leica 2.0 за HUAWEI P10 и Leica Dual-Camera 2.0 Pro Edition за HUAWEI P10 Plus, отличаващи се с артистични портретни снимки с прецизна 3D технология за разпознаване на лица. Динамично осветяване за подобрение на портретите, естествен „буке“ ефект и HUAWEI хибриден зуум, както и първата в света предна камера от Leica с нов, по-ярък сензор и по-голям отвор за забележителни селфи портрети.
– Модерни цветове и дизайн, включващи първата в индустрията технология за изрязване с диамант, както и цветови варианти на устройствата, разработени в партньорство с Pantone.
– Kirin 960 процесор, HUAWEI Ultra Memory и новият EMUI 5.1 с 4х4 MIMO антенна система и 2х2 Wi-Fi MIMO антенна система за несравнимо представяне на устройствата.

Очаквайте подробности скоро.

P10 in hand_home screen

HUAWEI P10 Group Shot

2 thoughts on “MWC 2017: Huawei хвърли ръкавица на конкурентите си с новите смартфони P10 и P10 Plus

  1. Pingback: VIVACOM стартира предварителни заявки за смартфонаHUAWEI P10 - Новини за компютри, смартфони, технологии и наука

  2. Pingback: VIVACOM стартира предварителни заявки за смартфона HUAWEI P10 - Новини за компютри, смартфони, технологии и наука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *