post

Мтел ще предлага безплатно услугата за гледане на телевизия онлайн Mtel NOW с тройните си комбинирани пакети за телевизия, домашен интернет и мобилна услуга. Ексклузивната оферта ще бъде валидна при подписване на двугодишен договор, а абонатите избрали посочената оферта, ще получат мобилната телевизия без доплащане за целия срок на абонамента.

Mtel NOW ще е безплатна при закупуването на 4 от 5-те тройни пакета, предлагани от Мтел. Потребителите ще могат да получат достъп до Mtel NOW, ако вземат една от комбинираните оферти Микс Стандартен 50, Микс Разширен 75, Микс Разширен+ 100 или Микс Премиум 200. Тройните пакети предлагат над 200 ТВ канала, до 200 Mbps интернет, неограничени минути за разговори и 4G мобилен интернет.

Mtel NOW променя начина, по който потребителите гледат телевизия, като предоставя достъп до 40 от най- гледаните телевизионни канали навсякъде и по всяко време. Услугата осигурява бърз достъп до 40 от най-гледаните телевизионни канала у нас директно на смартфон, таблет или лаптоп. Клиентите могат да ползват Mtel NOW на до 5 различни устройства. Тя предлага още и възможност за връщане на програмата на тези канали до седмица назад, до 10 часа запис на избрани предавания, архивиране и достъп до тях в рамките на 3 месеца. Приложението предоставя на клиентите и електронна ТВ програма. Услугата е достъпна онлайн или чрез мобилно приложение за Android и iOS.

От юни Мтел и blizoo предлагат ново единно портфолио от комбинирани Двойни и Тройни оферти за телевизия, домашен интернет и мобилни услуги, които включват и услугите на blizoo. Новото портфолио за фиксирани услуги е поредната стъпка от процеса на интеграцията на Мтел и blizoo, като всички включени в него оферти ще се предлагат в магазините и на двете компании.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *