post

Motorola представи новия си телефон motorola razr 5G. Той се отличава със сгъваемия си дизайн, външен Quick View дисплей и нови софтуерни възможности. Никой друг сгъваем телефон на пазара не предлага такъв компактен формат в комбинация с възможността да изпращате съобщения, да провеждате видео разговори и лесно да ползвате любимите си приложения, когато устройството е затворено. Освен това се наслаждавате на най-новата 5G скорост и най-модерната селфи камера, правена някога.1 Всичко, събрано в единствен по рода си сгъваем дизайн.

На един поглед разстояние с Quick View дисплей

Съвременните потребители искат да са винаги на линия и в същото време да изживяват всеки миг в заобикалящата ги действителност. Двойният дисплей на razr 5G прави всичко това възможно.

Quick View дисплеят предоставя инструменти, информация и жестов контрол по достъпен и интуитивен начин, което прави взимането на решения по-лесно и пести време.

– Актуализираната жестова навигация ви дава достъп до любимите функции по-лесно от всякога. В долната част на Quick View дисплея има навигационна лента, която ви осигурява лесен достъп до началния екран само с едно плъзгане нагоре. Можете да плъзнете надясно от началния екран, за да стигнете лесно до камерата, или наляво за достъп до новата страница с приложения. Плъзнете още веднъж наляво за бърз достъп до любимите контакти.

– Бъдете на линия, като отговаряте на съобщения с функцията speech-to-text, която превръща вашия говор в писмен текст, smart отговор или пишете по-дълги съобщения с клавиатурата на Quick View дисплея.

– Можете да отворите навигацията от Google Maps или да си пуснете любимата музика от Spotify, YouTube Music и Pandora.

– NFC технологията ви позволява да ползвате Google Pay в магазини по целия свят и да споделяте безжично съдържание като контакти, снимки и видео с други устройства.

Възможността да персонализирате работата с Quick View дисплея и да подберете темите и приложенията, които харесвате, е изцяло във ваши ръце. Направили сме предварителна селекция от осем приложения, които създават изключително удобство когато се използват през Quick View екрана: камера, съобщения, калкулатор, Keep, Google News, Google Home и YouTube. На вас оставяме да разрешите кое от тях да работи и съответно да имате бърз достъп до него, без да отваряте телефона.

Компактен дизайн

Дизайнът на новия motorola razr 5G е съчетание от простота и гениална прецизност. Скосяване в долния край, сензор за пръстов отпечатък на гърба и осъвременен механизъм на пантата. Всички тези стилови и функционални промени са базирани на директната обратна връзка от потребителите за по-лесна работа с razr 5G с една ръка. Полираното 3D стъкло с алуминиева сплав от серия 7000 привлича погледите в стилния Polished Graphite цвят.

Отворен, razr 5G разкрива 6.2“ Flex View дисплей. Когато държите новия razr 5G отворен хоризонтално, CinemaVision екранът със съотношение на картината 21:9 ви предлага същите ултрашироки размери, които са стандарт във филмовата индустрия. Когато го държите вертикално, тесният дизайн позволява удобна работа с една ръка.

Дисплеят работи в пълно единодействие с нашата уникална патентована панта, която позволява единственото сред сгъваемите устройства плътно затваряне без луфт. То защитава вътрешния дисплей и прави razr 5G изключително компактен. Подложихме нашата динамична система на сгъване на тест с натоварен цикъл на сгъване, падане, температура и други стресови фактори, за да осигурим дълготрайност и надеждност. Установихме, че средният потребител отваря razr 40 пъти дневно, докато по-активните потребители – 100 пъти дневно. Нашият тестов цикъл на сгъване показа, че razr е създаден да издържи безпроблемно 200 000 отваряния, което означава, че на активен потребител ще са му нужни 5 години да ги достигне.

Освен това, специално защитно покритие предпазва от надраскване, докато водоотблъскваща преграда от вътрешната страна на устройството пази от разливания, пръски, дъжд и др.

5G скорост

razr 5G поддържа 5G мрежа, което означава, че с него сте готови за бъдещето. Осъвремененият изпъкнал дизайн намалява размера на устройството и в същото време позволява да се възползвате от 5G възможностите с интегрирани две от четири възможни 5G антени. Всичко това се захранва от мощния процесор Qualcomm Snapdragon 765G.

С новия razr 5G разполагате с енергия за цял ден, без да с налага да презареждате.5 Въпреки допълнителната технологична сложност, свързана с 5G техологията, и по-голямата батерия, следващото поколение запазва тънкия и компактен дизайн, който клиентите ни и експертите в тази сфера харесват.

Снимки с отлично качество, дори при слаба осветеност

Камерата на този смартфон ви дава много в оптимизиран дизайн. Снимайте ясни и живи кадри с 48MP камера6, снабдена с Quad Pixel технология, която осигурява 4 пъти по-добра чувствителност към светлина при слаба осветеност.

Оптичната стабилизация на изображението компенсира неясните изображения и видеоклипове, така че детайлите изпъкват независимо от осветлението. Лазерният автофокус помага на камерата да фокусира обекта бързо. Тя е невероятно бърза и изключително точна, така че никога няма да пропуснете нито един кадър.

48MP система6 е най-модерната селфи камера на пазара, когато телефонът е затворен.

Селфитата носят творческо излъчване с функциите групово селфи, портретен режим, цветен акцент и още. Освен това двойният дисплей предлага възможности за снимане, които са недостъпни при други устройства. Например Camera Cartoon помага да задържите фокуса върху обекта, като в същото време виждате забавна анимация на Quick View дисплея, когато приложението за камерата е отворено на основния Flex View дисплей. Instant Review показва визуализация на вашата снимка на Quick View дисплея след заснемане, а External Preview дублира визьора на Quick View дисплея, така че обектите ви да могат да видят снимката, преди да бъде заснета. Когато искате по-завладяващо изживяване на цял екран с вашите селфита, Flex View дисплея и вътрешната 20MP камера са удобни за видео разговори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *