post

Малко телефони могат да се нарекат емблематични, но Moto RAZR е един от тях и сега, след безброй слухове, неговата обновена версия вече е факт. Тя ще се продава на цена от 1500 долара, когато стартира следващия месец и е първият сгъваем смартфон на компанията. Не се разгръща в малък таблет и не съдържа много камери, или водещи елементи, но според компанията е сгъваемото устройство, което обикновените хора биха искали да използват и въпреки компромисите, може би ще има успех.

Motorola RAZR има сгъваем 6.2 инчов Flex View pOLED дисплей с пропорции 21:9 и резолюция 2142 х 876 пиксела и външен 2.7 инчов екран с резолюция 800 х 600 пиксела, който ще ви позволи да преглеждате известията си, да контролирате музиката и прочие.

Корпусът му е от стомана и стъклото 3D Gorilla Glass, във брадичката си има скенер за пръстови отпечатъци, а батерията е с капацитет 2510 mAh. Основната му камера е 16 мегапиксела, а вътрешната – 5 мегапиксела. Що се отнася до другите спецификации – имаме процесор Snapdragon 710 с 6 GB оперативна и 128 GB вградена памет и Android 9 Pie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *