post

StreamCam е най-новата уеб камера на Logitech, която е проектирана специално за стриймъри и създатели на съдържание. Тя работи със софтуера Logitech Capture и е идеална за стриймване през YouTube, Facebook, Twitch, Instagram и др.

“StreamCam е създадена за съвременните артисти и им позволява по-лесно от всякога да споделят своята страст със света“ – споделя Delphine Donne-Crock, Директор на направлението „Creativity and Productivity“ в Logitech, като допълва, че видеото през последните години се превръща в основен начин за изразяване на хората.

StreamCam притежава лицево разпознаване с умен фокус и експониране, които помагат хората да изглеждат чудесно във всяко видео. Друга важна функция е наличието на интелигентно кадриране с изкуствен интелект, благодарение на което обектите в кадър винаги са видими.

Новата уеб камера за стриймъри прави Full HD вертикално видео, което е перфектно за гледане в Instagram и Facebook истории на мобилни устройства. StreamCam притежава и настройка за стерео и двоен моно звук, както и опция за стабилизиране на изображението за осигуряване на плавно видео.

StreamCam се поддържа още от XSplit и Open Broadcaster Software(OBS).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *