post

Първият в света сериен смартфон с модулен дизайн LG G5 вече ще се продава и в розово в магазините на Мтел. Устройството дебютира в България през април, като компанията започна да приема предварителни заявки за продажба още в края на март. Така, потребителите на Мтел вече ще могат да избират между три цвята – титан, златен и розов. Цената му е 38,99 лева на месец на изплащане или 839,99 лева в брой с Mtel безкрай 3XL.

LG G5 е разработен с най-модерните съвременни технологии, предлагащи богати възможности за потребителите. Смартфонът е проектиран с повече гъвкавост и възможности за персонализация и индивидуалност на притежателите си. Това се постига чрез иновативният модулен дизайн на LG G5, който за първи път дава възможност на смартфон лесно да се конфигурира според потребителските предпочитания. Чрез поставянето на модул той се превръща в цифрова камера, Hi-Fi плейър и различни други устройства, като същевременно си запазва традиционната сменяема батерия и цялостния метален корпус.

Смартфонът разполага с 5,3-инчов IPS екран с резолюция 1440 х 2560 и 16MP основна камера с разширени настройки. Тя се допълва от втора широкоъгълна основна камера, която има 135-градусов обектив. Предната е 8MP и е идеална за заснемане на селфита. Освен това, винаги включеният дисплей прави така, че информация като час, дата, както и всичките ви известия да се виждат винаги, без да се налага да включвате телефона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *