post

LG представи първото си устройство Explorer Project – LG Wing, което се отличава с уникален форм-фактор. Това е устройство с двоен дисплей, като единият се завъта върху другия, а потребителите могат да превключват безпроблемно между основния и Swivel режим по вско време, за да се насладят на различно потребителско изживяване. В Swivel режим цялата предна част на телефона се върти на 90 градуса по посока на часовниковата стрелка, ориентирайки главния екран в пейзажен режим, за да разкрие 3.9 инчов втори дисплей. Едно приложение може да се отвори и на двата екрана, или две приложения да се ползват едновременно, по едно на дисплей.

Преглеждането на платформи за споделяне на видео и стрийминг в режим Swivel позволява на потребителите да взаимодействат с втория екран, докато съдържанието се възпроизвежда без прекъсване на главния. Функцията Multi App позволява създаването на преки пътища за двойки приложения, които обикновено използвате едновременно.

LG Wing разполага с 6.8 инчов P-OLED FullVision дисплей със съотношение 20-5:9, а 3.9 инчовият втори екран се удвоява при заключване на захвата. Има режим Grip Lock, който ползва втория екран за визуализиране на информация като час и дата и игнорира случайни докосвания. В приложения за видео платформи, оптимизирани за уникалния форм-фактор, вторият екран на LG Wing действа като медиен контролер. Когато се активира, в горния десен ъгъл се появява плаваща икона, която дава възможност за промяна на настройките за видео и звук, без да се налага самото видео да се паузира, или да се отваря друг прозорец.

LG Wing се захранва от Snapdragon 765G и разполага с тройна настройка на задната камера от 64MP OIS Wide + 12MP Ultra Wide Angle camera + 13MP Wide сензори. Има и 32 мегапикселова изскачаща селфи камера. Gimbal Motion Camera превръща втория екран на телефона в удобен захват, осигурявайки стабилност за заснемане на по-ясни кадри с една ръка.

Важно е да споменем също така и, че компанията обещава пълна надеждност на патентования въртящ се механизъм, дори и след 200 000 завъртания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *