post

Lenovo представи WRITEit 2.0 – новото, разширено и обновено приложение за тъч скрийн, което отключва потенциала на екрана ви и устройствата с вградена писалка. WRITEit 2.0 работи с 8- и 10-инчови Lenovo Windows тъч скрийн устройства. За още по-богато мултимедийно преживяване потребителите имат възможност да свържат приложението с цифровата писалка Lenovo.

Lenovo разработи WRITE 2.0 като безплатно софтуерно приложение, за да превърне екрана на Windows устройствата във виртуално платно за рисуване. С писалка или дори с пръст, потребителите могат лесно да пишат, да рисуват, да подчертават, да си драскат или да отбелязват каквото и да е на своя екран, включително документи на Word, снимки, презентации, уеб страници и още много други. Започвайки от едно празно платно креативните натури имат възможност да развихрят въображениеот си и да рисуват картини, които WRITEit 2.0 им позволява лесно да споделят и изпращат до своите прители.

Инструментите на приложението включват дванадесет цвята на писалката с три опции за дебелина и четири цвята на подчертаване, заедно с гумичка. WRITEit 2.0 предоставя още своеобразно виртуалното платно, на което потребителите могат свободно да си водят бележки, използвайки дигиталната писалка или просто пръста си.

WRITEit 2.0 вече е наличен за 8- и 10- инчови устройства Lenovo с Windows, поддържащи писалка и тъч технология. Изтеглете го безплатно от нашия сайт: http://www.getwriteit.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *