post

Кадрите за обложката и всички визии са заснети с флагмана Huawei P20 Pro от фотографа Вера Гоцева – Lomovera

 

Лидерът в мобилната фотография Huawei затвърди за поредна година присъствието си на българската лайфстайл сцена с партньорството за новия албум на Михаела Филева – „Нова страница“. За първи път у нас фотосесия на музикален албум е заснета и направена изцяло със смартфон от последно поколение в лицето на Huawei P20 Pro – върхово съчетание в интелигентната мобилна фотография и топ актуално предложение на пазара на смартфони. Обложката и всички останали визии от албума на певицата са уловени с революционната тройна Leica камера на Huawei P20 Pro с изкуствен интелект, под вещото ръководство и реализация на фотографa Вера Гоцева – Lomovera. В книжката на албума феновете ще открият и красив плакат на Михаела Филева, отново заснет със смартфона.

 

С подкрепата си за новия албум на Михаела Филева, Huawei отваря и своята „нова страница“ в полето на мобилната фотография у нас, демонстрирайки нагледно, че всеки продукт, обект или сцена, могат да бъде заснети с перфектното и безкомпромисно качество от смартфон като P20 Pro.

 

„Партньорството ни с Михаела Филева е много успешно и сме горди, че с нашите изключителни продукти за мобилна фотография можем да подкрепяме развитието на такъв млад и талантлив български изпълнител. Нещо повече, смарт устройствата ни улавят напълно нейната красота, стил, визия и поведение, и сме щастливи от естественото развитие на личната и емоционална „връзка“ между артист като Михаела и бранд като Huawei. Сега отваряме „нова страница“ с впечатляващата фотосесия за нейния албум и каним всички фенове да се запознаят с него“ – споделя Лонгруи Цио (Джефри), директор отдел “Потребителски устройства” за Huawei България и Македония.

 

Новата P20 серия на Huawei представлява комбинация от дизайн и високи технологии, присъщи за актуалните модни тенденции. За професионалните фотографи P20 Pro предлага мощна 40-мегапикселова тройна Leica камера от ново поколение, с 5x хибридно приближение и стабилизация на изображението, и с изумително голям физически размер на сензора и пикселите, съответно 1/1.7 инча и 2 μm, което я прави ненадмината при сцените със слабо осветление, достигайки ISO 102400. Те ще оценят също и усъвършенствания RAW режим и подобрената обработка на шума в кадрите. Но най-революционното, което предлагат новите флагмани от серията P20 – Huawei P20 и P20 Pro, е че благодарение на допълнително развитите функции с изкуствен интелект, вече всеки може да прави спиращи дъха снимки и да даде воля на артиста у себе си.

 

Премиерата на албума ще бъде на 29 май от 19:00 часа в Sofia Live Club, когато музикалните фенове ще чуят за първи път на живо новите парчета, както и най-големите хитове на певицата. Дискът вече се продава в онлайн магазина на www.montemusic.net, а на концерта хората ще могат да вземат „Нова страница” на преференциална цена и ще се запознаят с изключителните визии, заснети с P20 Pro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *