post

 

HP Inc. представи HP Elite Dragonfly – ултралек преносим премиум компютър, с общо тегло под един килограм[i], създаден да даде повече свобода в работата и личния живот на професионалистите, които са непрекъснато в движение. С впечатляваща дизайнерска изработка, висока мощност и вградена защита, HP Elite Dragonfly поставя началото на нова ера в мобилността.

 

HP разширява също така и портфолиото си от монитори с представянето на два извити дисплея с ярки и наситени цветове, създадени за модерния офис.

 

Персоналният компютър трябва да предоставя свобода, да умее да се адаптира и трансформира, според това къде и каква ще бъде ежедневната работа на професионалистите“, споделя Ан-Софи Хадберг, ръководител „Персонални системи“ за Европа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. „Иновациите на HP дават възможности на бизнеса отвъд стандартните, благодарение на изумително лекия, мощен и силно защитен преносим компютър, с което стартират подготовката на екосистемата за следващото поколение модерни работните места. Предоставяйки на света най-лекия и компактен бизнес хибрид[ii] и красиво извитите дисплеи, HP показва как технологиите могат да подпомагат новата работна среда още в процеса на нейната еволюция.”

 

Най-лекият бизнес хибрид в света

 

Сега бизнес професионалистите трябва да могат да се движат свободно между конферентните зали, офис сгради, летища, докато пътуват или работят в движение. HP Elite Dragonfly е проектиран, за да създава възможност за смело себеизразяване. Той е лек и мощен, като предлага най-дългия живот на батерията в света – до 24.5 часа[iii], в 13-инчов бизнес хибрид[iv] и най-новата Wi-Fi 6[v] връзка. Опцията за 4G LTE[vi] позволява на работещите да се свързват и да си сътрудничат от почти всяка точка на света, с помощта на първите в света 4×4 LTE[vii] антени. HP Elite Dragonfly е също и първият в света бизнес хибрид с обновен HP WorkWell софтуер[viii].

 

Лек и издръжлив:

 • Най-лекият и компактен бизнес хибрид с тегло под един килограм, прецизно изработен от CNC – магнезий за издръжливост, e в преливащ син Dragonfly Blue цвят.
 • Потребителите могат да се сбогуват със звука от клавишите с новата ултралека, безшумна, светеща клавиатура и новия лек тъчпад за безпроблемна работа.
 • Предлага най-доброто съотношение между екрана и корпуса в 13-инчов бизнес хибрид[ix].

 

​ Умен и персонализиран:

 • Прави здравето и продуктивността на работа съвместими, благодарение на HP WorkWell[xi] софтуер.
 • Насърчава потребителите да прекъсват работния процес за почивка и осигурява индивидуални съвети за продуктивност.
 • HP помага на потребителите да открият здравословен баланс между работа и личен живот с персонализирани препоръки.

 

Мощен и сигурен:

 • Тестван за постигане на специфични цели и ключови изживявания от иновативната Intel програма: “Project Athena”.
 • Потребителите могат да се насладят на най-добрата бизнес производителност с 8-о поколение Intel® Core™ vPro™ процесор[xii].

“HP Elite Dragonfly е изключителен пример за това как HP и Intel стимулират иновациите чрез Project Athena програмата“, твърди Крис Уолкър, корпоративен вицепрезидент, Мобилни компютърни платформи, Intel. „Нашият Intel Core процесор и vPro платформата осигуряват безкомпромисни възможности, подходящи за бизнеса и високите изисквания на професионалистите в движение.

 

 • Wi-Fi 6 предлага скорост до три пъти по-бърза при прехвърлянето на файл в сравнение с Wi-Fi 5 и по-добра производителност при натоварена среда[xiii].
 • HP Sure Sense[xiv] защитава професионалистите в движение от вредни атаки и вируси с помощта на изкуствен интелект.
 • HP Sure Recover с Embedded Reimaging[xv] помага на потребителите да застраховат своите файлове с допълнителни копия, изключително бързо навсякъде и по всяко време.

 

Ултрашироки и завладяващи извити дисплеи

 

Професионалистите в движение имат нужда от максимална продуктивност, когато са в офиса. Устройство като HP Elite Dragonfly е перфектно за създаването на идеи, съвместна работа и работа по време на път, но широките и наситени с цветове дисплеи придават на идеите форма и ги превръщат в реалност.

 

HP S430c Curved Ultrawide Monitor

 • Предоставя уникално изживяване, благодарение на масивния 43.4-инчов извит дисплей, еквивалент на двоен 24-инчов дисплей.
 • Включва HP Device Bridge[xviii] нова технология, която позволява на потребителите едновременно да управляват безпроблемно два персонални компютъра. Потребителите могат да отварят, копират и поставят файлове между устройствата с една едниствена клавиатура и мишка.

 

HP E344c Curved Monitor

 • Предлага завладяващ ултратънък 34-инчов извит дисплей за професионалстите, които искат лесно да бъдат свързвани, докато са в офиса или вкъщи.
 • Разполага с тристепенна ергономичност, завъртания и регулиране на височината до 150 мм

 

Цени и наличност[xix]

 • HP Elite Dragonfly се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември с начална цена от €1299 (без ДДС).
 • HP S430c Curved Ultrawide Monitor извит ултраширок монитор се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември с начална цена от €925 (без ДДС).
 • HP E344c Curved Monitor се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през октомври с начална цена от €599 (без ДДС).
 • HP Bluetooth Travel Mouse се очаква да бъде налична в Европа, Близкия Изток и Африка през ноември на цена от €40.

[i] Стартово тегло под 1 кг е достъпно само в определени конфигурации.

[ii] Базиран с 8-о поколение Intel® Core ™ i U серия процесори, Windows Pro OS, vPro ™ и подвижен, неразглобяем дизайн под 59 кубически инча към август 2019.

[iii] До 24 часа и 30 минути на правилно конфигуриран HP Elite Dragonfly с процесор Intel® Core ™ i5, 8 GB RAM, без WWAN,128 GB SSD, FHD панел и Intel® Wi-Fi 6 ZX200 + BT5 (802.11 ax 2×2, non-vPro™). Животът на батерията на Windows 10 MM14 варира, в зависимост от различни фактори, включително модел на продукта, конфигурация, заредени приложения, функции, употреба, безжична функционалност и настройки за управление на мощността. Максималният капацитет на батерията естествено ще намалява с времето и използването. Виж www.bapco.com за повече информация.

[iv] Базиран с 8-мо поколение подвижен  с Intel® Core ™ i U серия процесори, Windows Pro OS, vPro ™ и неразглобяем дизайн към Август 2019.

[v] Изисква се безжичен достъп и интернет услуга, поотделно. Наличието на достъп до публична мрежа е ограничено. Wi-Fi 6 е обратно съвместим с предходни 802.11 спецификации. Спецификациите за Wi-Fi 6 (802.11ax) са основни и не окончателни. Ако окончателните спецификации, се различават от основните, може да повлияе на способността на лаптопа да комуникира с останалите 802.11ax. устройства. Достъпно е само в страни, където се поддържа 802.11ax.

[vi] Gigabit-клас 4G LTE модул трябва да бъде конфигуриран фабрично. Модул, който е проектиран за теглене със скорост до 1 Gbps, изисква активиране или се закупува отделно, съгласно договора за услуги, тъй като операторите разполагат с 5 агрегации на носители и 100MHz честотна лента. Обратно съвместими с HSPA 3G технологии. Консултирайте се с вашият доставчик на услуги за покритие и наличност във вашият район. Скоростта на свързване, качване и изтегляне варира, в зависимост от мрежата, местоположението, средата, условията на мрежата и други

фактори. 4G LTE не е наличен за всички продукти и във всички региони.

[vii] Въз основа на бизнес хибриди с най-новия процесор от серия Intel® Core ™ i U от серия 8, Windows Pro OS, vPro ™ и подвижен, неразглобяем дизайн от август 2019 и изисква опция Cat 16 WWAN.

[viii] Въз основа на вътрешния анализ на HP за 8-о поколения Intel® бизнес хибриди с процесори от серия Intel® Core ™ i U, Windows Pro OS, vPro ™ и подвижен, неразглобяем дизайн, с предварително wellbeing софтуер от август 2019.

[ix] Базиран с 8-мо поколение Intel® 13″ конфигуриран с Intel® Core ™ i U серия процесори, Windows Pro OS, vPro™ и подвижен, неразглобяем дизайн от август 2019. Размер с вертикално поставен капак на бюрото.

[x] Въз основа на вътрешния анализ на HP за август 2019. Вградената колона за звук е компонент, съставен от 5% рециклирана океанска пластмаса към Август 2019.

[xi] HP WorkWell изисква Windows 10, който не е наличен във всички страни и може да бъде  закупен от Windows Store.

[xii] Multicore е предназначен да подобри представянето на определени софтуерни продукти. Не всички потребители или софтуерни приложения ще се облагодетелстват от тази технология. Представянето и тактовата честота варират в зависимост от натоварването на приложението и конфигурациите на вашия хардуер и софтуер. Номерирането, маркирането и/или именуването на Intel, не е мерна единица за по-високо представяне.

[xiii] Базиран с Wi-Fi 5 80MHz и Wi-Fi 6 160MHz минимални изисквания при прехвърляне на файлове между две устройства, свързани към същия рутер. Изисква безжичен рутер, който се продава отделно и поддържа 802.11ax (Wi-Fi 6). Предлага се само в страни, в които се поддържа802.11ax.

[xiv] HP Sure Sense изисква Windows 10. Вижте спецификациите относно продукта и наличност.

[xv] HP Sure Recover с Embedded Reimaging Gen2 не е задължителна функция, която трябва да бъде конфигурирана при покупка. Вижте спецификациите на продукта и неговата наличност. Не се предлага на платформи с множество вътрешни устройства за съхранение или Intel® Optane ™. Преди употреба трябва да архивирате важни файлове, данни, снимки, видеоклипове и т.н., за да избегнете загубата на данни.

[xvi] Поверителният екран на HP Sure View Gen3 не е задължителна функция, която трябва да бъде конфигурирана при покупка и е предназначена за пространствена ориентация.

[xvii] Скритата камера на HP се предлага единствено за персонални компютри, оборудвани с HD или IR камера, които трябва да бъдат инсталирани фабрично.

[xviii] Съвместим с устройства с Windows, MacOS, Linux® и Android ™.

[xix] Цените и наличността подлежат на промяна.

Intel, логото на Intel и Intel са търговски марки на Intel Corporation или нейните дъщерни дружества в САЩ и/или други страни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *