post

HP Inc. представи нова серия Smart принтери, специално създадени за бизнеса. Новите HP OfficeJet Pro притежават повишена интелигентност и функционалност, нов дизайн, както и характерните за HP надеждност и производителност. Тази серия предоставя на собствениците на малки фирми важен инструмент за постигане на успех.

“HP създаде тази серия специално за собствениците на малките фирми, които работят изключително много и под непрестанно напрежение“, смята Anneliese Olson, Директор „Решения за печат за крайни потребители“. “След като повече от половината собственици на фирми са съгласни, че бизнесът им не би могъл да оперира без принтер3, ние развихме тази технология, която да им спестява време и усилия, за да съумеят да се фокусират над разрастването на бизнеса си.”

Възможности на серията HP OfficeJet Pro:

· Спестяващи време възможности (HP Smart Tasks)

o Премахват някои стъпки в повтарящите се задачи, благодарение на Smart Tasks – първото по рода си мобилно софтуерно решение, което автоматизира сканирането4. Организират документи 50% по-бързо5, принтират автоматично двустранно и сканират към облак, към email и други само с едно натискане. Сканират към телефон или принтер, създавайки дори документи, които могат да се редактират и имат функция за търсене.

· Свободата за работа навсякъде

o Потребителите остават свързани със своя бизнес, за да могат да работят по всяко време. С лекота принтират, сканират и копират чрез телефона си, използвайки най-доброто по рода си приложение за печат: HP Smart.

· Повишена сигурност, надеждно свързване

o Получават най-добрата възможна сигурност за устройство от този клас1, която улеснява поверителността и контрола на информацията, както и самовъзстановяващ се Wi-Fi, осигуряващо постоянна връзка.

· Създаден да бъде устойчив

o Новият хардуер е създаден да намали употребата на енергия, а касетите с мастило са лесни за рециклиране9.

o При серията 9000 повече от 10% от пластмасата, използвана за изработването ѝ, е направена от рециклирани принтери и други устройства.

· Подобрено потребителско изживяване

o лесно комплектоване на документите от скенера благодарение на обновеното му стъкло (само за серия 9000).

o Новата система за управление на броя копия предпазва от изсипване на хартия при достигане на максимума от 250 листа (само за серия 9025).

Допълнителна информация относно серията HP OfficeJet Pro може да откриете тук. Снимки и спецификации можете да намерите тук.

HP също обяви и нови модели лазерни принтери и мултифункционални устройства при линиите HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser и HP Color Laser MFP – най-малкият в света цветен лазерен принтер в този клас.

Сериите HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser 150 и HP Color Laser MFP 170 ще бъдат налични в EMEA региона от 1 юли.

С новите попълнения в портфолиото с лазерни устройства HP осигурява достъпни решения за печат, които ще облекчат малките фирми. Новите серии са създадени за да предоставят безпроблемен печат, което ще спести време на мениджърите, като увеличи продуктивността им.

Цени и наличност

От този месец са налични сериите HP OfficeJet Pro (9015, 9025 и 9019) на цена, започваща от €140.

Относно HP

HP Inc. създава технологии, които правят живота по-добър за всички и навсякъде. Чрез нашето портфолио от услуги и продукти, сред персонални компютри, принтери и решения за 3D печат, ние създаваме изживявания, които удивляват. Повече информация относно HP Inc. е достъпна на http://www.hp.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *