post

LG Electronics ще представи своя най-нов OLED продукт GALLERY OLED TV (Модел 55EA8800) на IFA 2013 в Берлин.

Стилно попълнение към линията телевизори на компанията от ново поколение, моделът притежава елегантна рамка с дизайн, подобен на художествено платно, в която е вграден мощен високоговорител.

Като първия 55-инчов телевизор, пригоден за стена, моделът е истинско доказателство за достиженията на LG в телевизионните технологии и дизайна.

„GALLERY OLED TV е идеална комбинация от изискан външен вид, несравнимо качество на картината и потапящ зрителя звук,“ каза Хавис Куон, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Entertainment Company. „Този върхов инженерен продукт предизвиква статуквото и е доказателство за креативните решения, които предоставяме на нашите потребители.“

Стилна рамка с вградени високоговорители

Естетична рамка придава завършен вид на наподобяващия картина 55-инчов телевизор модел 55EA8800. В нея е вградена 2.2-канална аудио система, която включва новите високоговорители на LG Canvas Speakers. Хитро скрити в това произведение на изкуството, издадените напред говорители подсилват зрителното изживяване с богат и наситен звук.

За запазване на артистичния дух функцията Gallery Mode позволява на потребителите да се наслаждават на дигитални изображения на картини с висока резолюция. Сред тях са произведения на Винсент ван Гог и Пол Гоген.

Gallery Mode дава възможност и за разглеждане на слайд шоу на любимите лични и семейни снимки.

Оптимално качество на картината

По-рано тази година LG привлече вниманието на потребителите, медиите и home entertainment сектора с това, че беше компанията, която представи първите 55-инчов OLED и 55-инчов CURVED OLED телевизори на пазара.

Напредничавите OLED продукти на LG използват WRGB технология за цветовете, която включва допълнителен бял подпиксел за по-ярки и реалистични образи.

Изключително тънките и леки OLED телевизори на LG предлагат широк зрителен ъгъл и безупречна картина независимо от позицията на зрителите.

GALLERY OLED TV ще бъде представен този месец в Германия, а след това и на други пазари по света.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *