post

По-рано се смяташе, че Samsung ще прескочи Galaxy M41, поради проблеми свързани с дисплея. Очевидно това не е така, тъй като устройството получи 3С сертификат, а батерията му също беше забелязана в корейския сайт по безопасността.

От данните става ясно, че телефонът ще дойде със забележителната 6800 mAh батерия, най-голямата, която някога е била поставяна в Galaxy устройство. Тъй като серията М е входно ниво, има вероятност той да поддържа само скорост на зареждане от 15W, което означава, че ще отнема повече време за презареждането на тази батерия, но пък ще изкарва повече с едно зареждане.

Другата интересна новина, свързана с М41 e, че в желанието си да намали разходите, компанията закупува OLED панел от China Star OLED, вместо да използва собствен, което също се случва за пръв път в серията Galaxy. М41 и М51 ще се захранват от процесор Snapdragon 730 и ще имат 8GB оперативна и 128GB вградена памет, 6.5 инчов дисплей с вдлъбнатина и интегриран сензор за пръстови отпечатъци и жак за слушалки. Що се отнася до камерата, тя ще е тройна с 64 мегапикселов основен сензор и LED светкавица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *