post

Samsung пусна актуализацията за Galaxy Fold, която обеща в средата на месеца и, която ще даде на устройството функци, специфични за по-новите модели. Една от тях е App Pair, която ви позволява да групирате до три приложения заедно и да ги стартирате наведнъж от Edge Panel. Приложенията ще се отворят в избрания от вас режим на разделен екран, като вече можете да подреждате прозорците хоризонтални, ако това има по-голям смисъл за апликациите, които използвате.

Актуализацията дава възможност на първия Fold да се свързва със смарт телевизор и да го превърне в мобилен компютър с докинг станция Samsung DeX. Освен това тя предлага и някои подобрения за камерата, сред които автоматично кадриране, което увеличава и намалява камерата, за да сте сигурни, че ще получите перфектен кадър с множество хора.

Друга функция, наречена Capture View Mode, се възползва от настройката на двойния екран, като ви показва пет от най-новите снимки или клипове от лявата страна и визуализация на следващия кадър отдясно. Dual Preview може да ви покаже предварителен преглед на снимката, която правите на външния и главните екрани на устройството. Ако искате да си направите селфи със задната камера, може просто да отворите приложението за камера на външния екран и за активирате Rear Cam Selfie.

Режимът Pro Video получава съотношение 21:9 и 24 кадъра в секунда, както и творчески функции – хистограма и фокусиране, докато Single Take ви позолява да заснемете до 15 секунди съдържание. И накрая актуализацията ще позволи на Galaxy Fold да споделя паролата на WiFi мрежата, към която е свързан, директно с доверени устройства наблизо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *