post

Namco Bandai Games Europe S.A.S. обяви днес, че очакваната с огромно нетърпение игра Dark Souls ще бъде издадена в Европа на 7 октомври 2011 във версия за Xbox 360 и PlayStation 3.

Dark Souls е екшън-ролева игра (RPG), разработвана от FROMSOFTWARE, която е доразвива идеите на спечелилото редица награди през 2009 ексклузивно заглавие за PlayStation 3 Demon’s Souls – носител на приза на GameSpot „Игра на годината” и „Най-добра PS3 игра”, както и на наградата на IGN „Най-добро RPG за PS3”.

Dark Souls се развива в богата и мрачна фентъзи вселена. Напрегнато промъкване из тъмници, страховити противници и разтърсващи онлайн елементи са комбинирани за наистина уникално RPG преживяване. Dark Souls прекрачва границите с плавен дизайн на света, който насърчава изследването и предлага адаптивен геймплей.

Освен самата игра, лимитираното издание на Dark Souls ще съдържа и специална книга за колекционери, включваща илюстрации на герои и терени, мини стратегически гайд, видео материали от създаването на играта, както и саундтрак за дигитално изтегляне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *