post

EeeBook X205 е един от иновативните нови продукти, които ASUS представи по време на тазгодишното изложение IFA в Берлин. 11,6-инчовият ноутбук е с клавиатура в пълен размер, голям тъчпад и притежава четириядрен Intel® Atom™ процесор. Технологията Connected Standby осигурява на потребителите преживяване, сходно с това на смартфон, позволявайки почти мигновено включване на ноутбука от режим sleep и възможността за постоянна свързаност в социалните мрежи, дори и когато ноутбукът е в режим на готовност. EeeBook X205 работи с Windows 8.1 с Bing и е напълно съвместим с широк набор софтуер и хардуер. С препоръчителна цена за продажба на дребно, започваща от невероятните 199 долара или 199 евро с включени данъци, този Windows 8.1 ноутбук обединява ергономични елементи в ултрапортативна конструкция и се предлага в четири цвята.

Компактна и ергономична конструкция
ASUS EeeBook X205 е създаден за студенти или млади професионалисти, които са постоянно в движение, и затова има компактна конструкция с тегло по-малко от 1 кг. Въпреки 11,6-инчовия си размер, той разполага с тъчпад, който е с 36% по-голям спрямо този на лаптопите със сходни размери и идентичен с тъчпадите на 14-инчовите модели на ASUS. Технологията Smart Gesture позволява на потребителите да извлекат максимума от Windows 8.1 само с тъчпада, без да използват мишка.
EeeBook X205 разполага с клавиатура в пълен размер с отделни клавиши, чийто ход е 1,6 мм за много удобно писане. На външен вид моделът има заоблени ъгли, релефна повърхност и се предлага в четири елегантни цвята – черен, бял, златист и червен.

Connected Standby технология за компютърно преживяване, сходно с това на смартфон
ASUS EeeBook X205 е създаден, за да предложи на потребителите преживяване, сходно с това на смартфон, поддържайки постоянната им свързаност в социалните мрежи и позволявайки им да получават имейли, съобщения и ъпдейти дори когато ноутбукът е в режим standby или със затворен капак. Той се включва почти мигновено от режим sleep и има батерия с живот до 12 часа1. EeeBook X205 може да остане в режим на готовност над 14 дни и автоматично записва цялата информация и отворените документи, когато капацитетът на батерията му падне под 5%.

Пълна съвместимост с Windows 8.1
ASUS EeeBook X205 се възползва в максимална степен от възможностите на Windows 8.1, като осигурява на потребителите повече гъвкавост в сравнение с лаптопите с уеб базирана операционна система. За разлика от ноутбуците с уеб базирана OS, Windows 8.1 осигурява пълна съвместимост с широк набор от софтуер и хардуер. EeeBook X205 работи гладко с Microsoft Office както онлайн, така и офлайн, което позволява на потребителите да се възползват от възможностите на уеб базирани приложения като фабрично инсталираните Skype и Photoshop. Освен това Windows 8.1 е съвместим с разнообразни USB устройства. X205 предоставя на потребителите и богат избор от начини за отпечатване на документи чрез USB връзка, безжично или чрез облака. Всеки EeeBook X205 е идеалното облачно решение със своите 500GB пространство за съхранение на данни в облака.2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *