post

Както и се очакваше, Apple представи три нови модела iPhone на своето есенно събитие снощи – новият iPhone 11 и два омдела от висок клас, наречени 11 Pro и 11 Pro Max.

Новият iPhone 11 е наследник на iPhone Xr в по-ниския ценови клас и ще се предлага в шест цвяга за 699 долара, като ще е наличен преди края на месеца. iPhone 11 Pro и Pro Max ще се предлагат в четири цвята на цени съответно от 999 и 1099 долара. И трите модела ще са налични за предварителна поръчка от този петък и ще достигнат до потребителите на 20 септември.

Компанията постави основния акцент върху възможностите на камерата – iPhone 11 разполага с двойна камера с нов ултра широк обектив и поддържа 4К заснемане с до 60 кадъра в секунда и 4К с до 30 кадъра с предната си камера. Apple въвежда и нов нощен режим за по-добро заснемане при ниска осветеност.

Двата модела от по-висок клас се предлагат с тройна основна камера с широкоъгълен и телеобектив, устройствата разполагат с 5.8 и 6.5 инчови OLED дисплеи, а батерията им гарантира до 5 часа по-дълъг живот от предходните модели. И трите смартфона се захранват от чипа А13 Bionic, който компанията нарича най-бързия процесор в смартфон и посочи, че разполага с рекордни възможности за обработка на графика, което ще е много полезно за потребителите на Apple Arcade. Сред промените са още и включеното в комплекта 18W зарядно за бързо зареждане, поддръжката на технологията Ultra Wideband, по-бърза с 30% Face ID, работеща под повече ъгли, Dolby Atmos и подобрена водоустойчивост, която гарантира на телефоните, че ще издържат до 30 минути на дълбочина до 4 метра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *