post

След пускането на първите два модела през октомври 2015 г., специалистът при дисплеите AOC разширява линията от дисплеи Style. Новите 21.5″ и 23″ версии са с дизайн, в който рамката почти не се вижда, а уникалната стойка вече ще е достъпна и за по-малки бюра и офиси. Последно поколение IPS панели, Flicker FREE технология и HDMI вход допълват външния вид с впечатляваща производителност и брилянтно качество на изображението.

 

С добавянето на моделите I2281FWH и I2381FH линията Style на AOC вече е подходяща и за по-малки офиси. В допълнение на вече пуснатите 23.8 (60.5 см) и 27″ (68.6 см) модели, AOC представя новите 23″ (58.4 см) и 21.5″ (54.6 см) монитори, които запазват комбинацията от стилен външен вид и мощни технологии. Характерната асиметрична стойка на монитора го прави магнит за погледите във всеки офис и отличаващ се модел в цялото портфолио на AOC. Така мониторите се превръщат в перфектен избор за малки и домашни офиси.

Дисплеите от линията Style са нещо повече от красива периферия. Най-новите IPS панели осигуряват впечатляващо качество на изображението с Full HD резолюция от 1920 x 1080 пиксела. Нещо повече, потребителите могат да се насладят на чудесна консистентност на цвета от почти всякаква гледна точка: всички монитори от линията Style имат ултра широки зрителни ъгли от 178°. Flicker FREE технологията регулира яркостта без трептене, за да осигури зрително преживяване с нулево примигване на екрана и намалено напрежение в очите дори по време на дълги периоди пред монитора. Един HDMI конектор и VGA куплунг правят свързването на монитора към различни устройства като DVD плеъри, игрови конзоли и др. по-лесно от всякога. Посредством допълнителни функции като e-Saver и i-Menu потребителите могат да контролират консумацията на енергия и OSD настройките директно с мишката.

Независимо дали става дума за домашни потребители, ентусиасти или любители на модните тенденции, моделите от линията Style на AOC са перфектен избор за търсещите уникален премиум дизайн, комбиниран с впечатляващи възможности.

Моделите с диагонал 23.8” (I2481FXH) и 27” (I2781FH) вече са налични, а новите размери от линията 23″ и 21.5″ ще са на пазара през април 2016 г. Препоръчителните крайни цени са съответно 309 лв. с ДДС (23″) и 269 лв. с ДДС (21.5″). Като при всички свои дисплеи, AOC предлага 3-годишна гаранция със замяна на място.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *