post

ADATA Technology, водещ производител на различни видове памети и продукти за съхранение на данни, обяви пазарния дебют на външен диск с капацитет до 6TB. Моделът HM900 предлага удобен бекъп на данни, управление, запис и възпроизвеждане на мултимедийни файлове в устойчив на различни въздействия пакет. Технологията TurboHDD се възползва максимално от пропускателната способност на интерфейса USB 3.0 за бърз трансфер на информацията, а 256-битовото AES криптиране осигурява надеждната й защита. Във времена, когато Ultra HD видеото и звуковите записи с висок битрейт стават все по-популярни, външните дискове като HM900 с голяма вместимост са задължителни за ентусиастите на мултимедийните развлечения.

Избор от капацитети

Моделът ADATA HM900 идва със собствено захранване и капацитети 2TB, 3TB, 4TB, и 6TB, за да задоволи различните бюджетни възможности и потребителски нужди. Всички те предоставят изобилно пространство за големи мултимедийни файлове и практически за всеки тип съдържание, от документи до снимки, музика и Ultra HD 4K видео.

Удобен за работа с мултимедия

ADATA HM900 е снабден с бекъп-бутон за архивиране с едно докосване, което помага за почти мигновения трансфер на избрани файлове от източника към външния диск. Той също така поддържа едновременен запис и възпроизвеждане на видео – така съвсем лесно можем да се наслаждаваме на съдържанието без да пропускаме останалите задачи. Например, потребителите могат да възпроизвеждат от диска записани спортни предавания, докато същевременно извършват фонов запис на любимото си телевизионно шоу. Моделът HM900 поддържа архивиране по предварително зададен график, автоматичен бекъп и сихронизиране на съдържание с множество устройства, всичко това подпомогнато от удобния за потребителите интерфейс.

Издръжлив на удари и снабден с мощна защита

Вградените във външния диск датчици предпазват данните от повреда в случай на удар при рязко движение или падане. Ако това се случи, HM900 спира въртенето на диска за предпазване на данните. Когато ударът премине, работата на диска автоматично се възобновява. Устройството непрекъснато информира за своето състояние чрез LED индикатори. Сигурността на данните е поверена на 256-битово криптиране, което ги защитава от зловредни атаки или случайно излагане на показ.

Турбо-производителност

Като използва максимално пропускателната способност на интерфейса USB 3.0, външният диск ADATA HM900 премества големи мултимедийни файлове с TurboHDD ускорение. Тази технология намалява интервалите на изчакване докато данните се местят и драстично редуцира времето на зареждане при отваряне на приложения, игри и друго съдържание.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *