post

Тайванският технологичен производител ADATA Technology обяви пазарния дебют два нови SSD диска. FALCON и SWORDFISH са M.2 2280 устройства, базирани на 3D NAND памет, с поддръжка на PCIe Gen3x4 интерфейс и според компанията предлагат отлична производителност и надеждност.

ADATA FALCON осигурява скорост на четене и запис от съответно 31000 и 1500MB/s, както и по-висока степен на ефективност и надеждност в сравнение с 2D NAND SSD устройствата. Потребителите ще могат да избират между варианти с капацитет от 256GB до 2TB и включени технологии за защита на информацията, осигуряващи по-дълъг жизнен цикъл на самия диск.
 
ADATA SWORDFISH също е базиран на 3D NAND флаш памет и разполага с PCIe Gen3x4 интерфейс. Неговите скорости на четене и запис достигат съответно 1800 и 1200MB в секунда. Дизайнът се допълва от атрактивен релефен алуминиев радиатор.  
 
И при двете устройства потребителите ще могат да разчитат на интелигентен SLC кеш, буфер за памет, LDPC технология за корекция на грешки и AES 256-битово криптиране. Допълнителните функционалности като SSD Toolbox и Migration Utility позволяват лесно управление на диска с бекъп и преминаване от HDD към SSD. 
 
 FALCON и SWORDFISH ще се предлагат с удължена 5-годишна гаранция.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *