post

Acer пусна три модела безжични слушалки. Премиум вариантът се продава под марката Gateway, а останалите два носят логото на Acer. И трите модела вече се продават в Amazon и Flipkart.

Общото между трите модела, освен безжичната работа е, че техните калъфи за зареждане позволяват до 28 часа общо време за слушане. Извън кутийката, слушалките могат да издържат до 4 часа, а тя добавя още 24 часа, като презареждането им отнема час и половина.

Gateway TWS са премиум предложението и разполагат с 9мм драйвери и Bluetooth 5.0 свързаност, като се зареждат през USB-C порт.

 

Двата модела с марката Acer имат сходен дизайн и се различават по начина на зареждане. Acer GAHR011 има вградени USB-C и USB-A кабели, така че да може да бъде включван в порт Type-C и Type-A. Интересното е, че долната част под формата на док, може да бъде премахната, за да заема по-малко място в джоба ви. Този модел може да бъде включен директно към телефона, или банка за зареждане, без да е нужен кабел.

 

Acer GAHR010 има само USB-A кабел плюс USB-C порт, което означава, че можете да използвате кабела от телефона си, за да ги заредите. Този модел предлага 8 мм драйвери и Bluetooth 5.1 свързване, но както и другият с марка Acer, можете да го свържете само с едно устройство едновременно, тъй като няма поддръжка на aptX или LDAC.

 

И трите модела тежат общо 50 грама в калъфите си за зареждане, въпреки че самите слушалки с марка Acer са по-обемисти, от премиум модела Gateway. Също така и трите модела имат сертификат IPX4 за устойчивост на пот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *