post

Като най-гледания и харесван спорт на планетата, футбола винаги се е радвал на огромен интерес от милиона хора по цял свят. И съвсем логично с напредването на модерните технологии и усъвършенстването на видео игрите, вече всеки футболен фен (а и не само), може да поцъка с любимия си отбор в някое от редицата футболни заглавия. Затова днес ще се спрем на цели 5 зашеметяващи футболни игри, на които можете да се насладите на различни платформи, било то на PC или Playstaytion.

FIFA 2017

Разбира се, едва ли някой си е представял класация за най-впечатляващите футболни игри без името FIFA да присъства в него. И макар FIFA 2019 официално да излезе още през Септември 2018-та – https://www.digital.bg/ea-shte-predstavqt-fifa-2019-na-28-septemvri-article702887.html, тук става дума за малко по-старото превъплащение на легендарната игра, а именно FIFA 2017. Тази версия на това епично футболно заглавие за PC, Xbox и PlayStation си остава абсолютна класика, най-вече, защото доставя огромно количество забавление, особено ако играете с джойстик.

Иначе, това конкретно FIFA заглавие дойде с някои нововъведение, когато излезе на пазара преди две години, най-вече нов режим на самостоятелна игра наречен “The Journey”. В този режим идеята е да се превъплатите в ролята на обещаващ млад талант, чиято цел е да пробие в най-елитното и трудно първенство в света – английската Висша Лига.

Pro Evolution Soccer 2018

Няма как да минем и без прекия конкурент на FIFA при футболните видео игри, като тук се спираме на 17-тата игра от предицата PES – Pro Evolution Soccer 2018. В днешни дни пък Конами реши да пусне безплатна версия на последната серия от поредицата наречена PES 2019 Lite – https://pcworld.bg/igri/2018/12/14/3361905_konami_shte_pusne_bezplatna_versiia_na_pes_2019/. Но, конкретната версия на популярната поредица от 2018-та ни предостави подобрена и по-интелигента система за контро върху топката, носеща името Real Touch+. Това отваря врати към безброй нови възможности за дрибъл и финтове, с които играчите могат да експериментират.

От друга страна, в тази версия на PES от Конами заложиха и на преработени системи за изпълнение на преки свободни удари и дузпи, които бяха повече от добре дошли за играта. И в допълнение, PES 2018 предлага и нов специален режим позволяващ на 2v2 или 3v3 мачове, като освен на Windows, PlayStation и Xbox, тази играта е достъпна и на iOs и Android.

Football Manager 2016

Ако някога сте искали да влезете в ролята на наставник на някои от най-добрите отбори, които редовно са сред фаворитите на букмейкърите – https://extra.bet365.com/news/bg/Football залагания, то играта Football Manager е вашата игра. Този футболен симулатор, на който може да се насладите на само на PC (Windows, macOS и Linux) е дело на японската компания Sega, като изданието от 2016-та година си остава вероятно най-обичаното и популярно от поредицата.

Всъщност, самото начало на тази така популярна игра с това си име датира от 2004-та година, когато излиза първото издание на играта. А във FM 16 вече имате възможността да поемете контрол над, който и да е отбор измежду хилядите клубове от над 50 страни, които играта предлага. Освен това, от Sega са решили да подправят геймплея на своя Football Manager още повече, посредством включването на два нови режима на игра – Create-A-Club и Fantasy Draft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *