post

В днешното време, в което смартфонът е най-използваната камера, можем да погледнем от две перспективи на твърдението, че в основата е човекът, който прави снимките, а не неговото оборудване. Трудно е да отречем, че не ти е нужен DSLR със сменяеми лещи, за да направиш висококачествени снимки, а и всеки фотограф ще предпочете да използва по-доброто оборудване пред по-лошото, тъй като първото ще му даде много повече възможности. Сред тези опции е, например, универсалността. До скоро бе ясно, че има категории снимки, за които смартфонът просто не е подходящ. Снимки, изобразяващи екстремни спортове, артистични пейзажи или изискани, експресивни портрети, бяха характерни за устройства с повече възможности, които позволяват да се извлекат всевъзможни начини да заснемеш обект, и да дадеш „живот“ на фотографската си визия. Днес това е история. Фотографският смартфон от класа на Huawei P10 практически  може да се справи с всеки вид фотография, предоставяйки на потребителя необходимите инструменти, с които да улови кадрите така, както си ги е представял. За да не говорим напразно, ето пет примера за невероятни снимки в 5 различни вида, направени със смартфон, които изглеждат сякаш са заснети с професионално оборудване!

  1. Черно-бели портрети

Изтънчени, експресивни, безцветни и същевременно наситени с емоции: това са класическите портрети във всички нюанси на сиво. Тази специфична сфера от изкуството на фотографията, вече е достижима за всеки обикновен потребител, благодарение на технологията, разработена от Huawei в сътрудничество с Leica.

edf

  1. Ежедневни портрети

Фрагменти от ежедневието, уловени в движение, „застинали“ моменти в рамка, усмивки – портретите на ежедневната фотография, са видът, при който най-често разчитаме на смартфоните, тъй като те са ни „под ръка“ постоянно. Ежедневен не означава еднообразен или лишен от емоция. По скоро обратното – с подходящ смартфон тези снимки могат да се превърнат в истински „перли“ на мобилната фотография.

  1. Модни снимки

Модната фотография определено не се асоциира със смартфоните, нали? Оказва се, обаче, че без тонове оборудване и армия от асистенти, можеш да постигнеш поразяващи ефекти, да заснемеш стилизирани творения със смартфон от класа на Huawei P10 и P10 Plus.

edf

4.Снимки на екстремни спортове

Камерите за спортни снимки имат много ограничени възможности и специфични свойства, които произлизат от функцията им – например ултра широко поле за гледане, което води до изкривяване на изображението. Вместо тях, можеш да използваш смартфонa и да постигнеш невероятни резултати!

5. Пейзажи

Където и да отидеш когато пътуваш – далечни планини или екзотичен град – ще видиш пейзажи, които ще оставят следа в теб. Топ предложението Huawei P10 ще ти осигури необходимите инструменти, за да уловиш този момент.

Ако имаш въображение и умения не ти е нужно специализирано оборудване, за да направиш добри снимки от всякакъв вид – всичко, от което имаш нужда е смартфонът. Ако е с най-високия клас фотографски възможности, снимките ще станат чудесни. Просто вземи телефона и се убеди сам!

Prénom Nom; Nom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *