post

Когато Qualcomm пусна Snapdragon 888 в края на миналата година, Realme беше една от първите компании, които разкриха, че скоро ще обявят смартфон, задвижван от новия чипсет. Устройството също беше посочено и се нарича Realme Race. Сега служител на компанията намеква, че Realme Race може да стартира съвсем скоро.

Информацията идва от Xu Qi Chase, президент на Realme China, който публикува в Weibo, че Realme Race може да дебютира през февруари. Той посочва още, че смартфонът ще стане официален след пролетния фестивал в Китай, което грубо преведено е втората седмица на февруари и означава, че флагманът ще бъде представен през втората половина на месеца.

По-ранни слухове разкриха подробности за наличието на Realme Race Pro, който също ще се захранва от Snapdragon 888, ще разполага с 6.8 инчов OLED дисплей с Quad HD+ резолюция 1440 х 3200 пиксела, съотношение 20:9 и честота на опресняване от 160 Hz. Камерата ще предлага 64 мегапикселов основен сензор, придружен от два 13 мегапикселови. Snapdragon 888 може да се сдвои с 12 GB LPDDR5 RAM, а версиите за съхранение да включват 128, 256 и 512 GB. Твърди се, че батерията ще е с капацитет от 5000 mAh и поддръжка на бързо зареждане 125 W. Вероятно устройството ще работи с Android 11 базираната Realme UI 2.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *