post

Какво се получава при комбинирането на една от най-успешните ролеви игри със създателя на един от най-гледаните уеб сериали на всички времена?

Отговорът е „Dragon Age: Redemption”.

Тази съвсем нова 6-серийна уеб поредица се базира на Dragon Age вселената и е творение на Фелиша Дей – движещата сила на блокбъстър сериала The Guild.

Насрочената за лятото „Dragon Age: Redemption” се развива в същия времеви период, в който тече действието в играта Dragon Age II.

„Аз съм голям почитател на Dragon Age, а и известно време търсих друг проект, с който да се захвана след The Guild – заяви Дей. „Бях очарована, когато възможността да работя с BioWare стана реалност. Dragon Age: Redemption ми позволява да разкажа фентъзи история по нов начин, използвайки вселена, която наистина обичам. Мечтаех си да работим заедно.”

В Dragon Age: Redemption, Дей играе Талис – елф-убиец, нает от Кунари да залови роуг-маг, който се опитва да предизвика хаос по света.

В мисията си да открие този опасен магьосник, Талис е придружавана от интересни персонажи, които невинаги са водени от еднакви цели и убеждения, но се обединяват, за да победят своя враг и да се опитат да възстановят мира и баланса в тази мрачна фентъзи вселена.

Сериалът на Дей “The Guild”, който проследява историята на група играчи на масовата мултиплейър онлайн ролева игра World of WarCraft, се превърна в интернет феномен, привличайки повече от 100 милиона зрители за 3 години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *