post

Теленор предлага 100 лв. отстъпка от цената на Samsung Galaxy Note 10 и 10+ на клиентите, които върнат старо устройство Samsung на стойност по-висока от 0 лв. по условията на услугата Върни и вземи. Предложението е валидно за всички клиенти на Теленор в магазините на оператора, като отстъпката се добавя към стойността на върнатото устройство.

С услугата Върни и вземи всеки може да посети магазин на Теленор и да получи предложение за изкупуване на свой използван смартфон. В зависимост от състоянието на устройството, неговата марка, модел и година на производство, клиентът ще получи предложение за цена на изкупуването му и ако е съгласен с предложеното, ще получи в замяна ваучер за договорената стойност. Ваучерът може да се използва като платежно средство за покупка на ново устройство в магазините на Теленор.

Теленор предлага Samsung Galaxy Note 10 на цена от 1149,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 49.99 или на лизинг за 53,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. Samsung Galaxy Note 10+ от Теленор е на цена от 1379,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 49.99 или на лизинг за 63,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *