post

GERMANOS подарява забавен онлайн комикс на всички свои фенове във Facebook по случай 14 февруари. В него всеки може да стане герой на забавна рисувана история, свързана с един от двата популярни празника на този ден – Свети Валентин или Трифон Зарезан.

За да създаде своя комикс, участникът трябва да влезе в интерактивно приложение на официалната страница на GERMANOS във Facebook и да избере кой от двата празника да бъде водещ в сюжета.

След това историята се персонализира с името и профилната снимка на участника, и може да бъде споделена в социалната мрежа за участие в томбола за големи награди.

Целта на играта е да донесе много усмивки и весели поздрави между потребителите, а също и възможност да спечелят много подаръци за празника.

Наградите, който могат да спечелят участниците в „G-комикс”, са три смартфона Samsung Galaxy Note, четири апарата GLOBUL Q3 и осем Bluetooth слушалки Nokia.

Играта стартира днес и ще продължи до 29 февруари 2012 г.

Победителите ще бъдат избрани чрез томбола, в която шанс за награда ще имат всички автори на собствени комикси, участвали в играта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *