post

УниКредит Булбанк открива програмата за студентски иновации Моята банка на бъдещето 4.0. В програмата могат да се включат студенти от различни университети в специалности като финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, ИТ, счетоводство и други.  Участието в програмата дава възможност за придобиване на практически опит в бизнеса още по време на ученето.

Проектите, върху които ще работят и реализират участниците в четвъртото издание на „Моята банка на бъдещето“, са фокусирани върху търсенето на иновативни решения в банкирането, в разработването на дигитални канали и други възможности за използване на съвременните технологии в услуга на банковите клиенти и служители.

Студентите могат да кандидатстват в сформирани от тях екипи от около 5 човека, или да бъдат разпределени в екип след одобрение. Работата по проектите ще започне в края на март и ще продължи два месеца.

В „Моята банка на бъдещето“ студентите получават възможност за работа по реален проект в екип и с ментор, който е утвърден специалист или мениджър от УниКредит Булбанк. По време на проекта те ще надградят уменията и CV-то си с безплатни високопрофесионални обучения по управление на проекти и по презентационни умения. Най-добрите получават покана за стаж  или работа в банката.

Кандидатстването става онлайн до 29 февруари 2016 г. в сайта на банката. Може да се кандидатства самостоятелно или в екип. Оптималният екип е от около петима студенти.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *