post

 

MatcHub идва в момент, в който 77% от българските фирми заявяват, че имат интерес да намерят бизнес партньори в чужбина според проучване на Българската търговски промишлена палата

Стартира нова онлайн платформа MatcHub, разработена да помогне на МСП в България и Европа да намерят бизнес партньор в чужбина. Платформата свързва директно фирмите с партньори с интерес в същата сфера на дейност или експертиза.

MatcHub съкращава дистанцията между Вас и Вашите нови бизнес партньори на целеви за фирмата Ви пазари. Платформата създава бизнес възможности за МСП, предприемачи и дори фрийленсъри да разширят бизнеса си на нови пазари и по лесен и бърз начин“ споделя Джанфранко Брусапорчи, съосновател и директор на MatcHub.

Според проучване на Българската търговски промишлена палата 77% от българските фирми имат интерес от икономическо сътрудничество с чуждестранни бизнес партньори през 2019 г. Почти две трети от фирмите (59%) не са напълно запознати с условията за бизнес и търговия в страните, с които искат да имат бизнес отношения.

MatcHub е създаден, за да подпомогне на фирмите, които нямат капацитета и възможностите да се справят с предизвикателствата при намиране на подходящи бизнес партньори в чужбина. MatcHub предлага два вида специализирани услуги. Първата дава възможност на фирмите да се регистрират безплатно в платформата и да имат достъп до мрежа от компании на местния и международни пазари. В допълнение MatcHub има възможност да подкрепи фирмите в процеса на тяхното развитие в чужбина. Благодарение на своята мрежа и международно присъствие MatcHub предоставя счетоводни услуги, правна консултация, транспорт и логистика, набиране на кадри, обучения и др.

За да се гарантира автентичността на всяка регистрирана фирма, MatcHub прилага политика на проверка на две нива. На първо ниво преминават  компаниите, които са попълнили изчерпателно регистрационния формуляр, а второто ниво, тези, които са доказано свързани и/или препоръчани от някой от партньорите на платформата.

Повече информация за MatcHub може да намерите на http://www.matchub.net

Следете блога ни или страницата ни във Facebook

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *