post

Според слуховете, съвсем скоро се очаква Realme да представи Realmi Watch 2 и Watch 2 Pro, а сега ново изтичане разкри дизайна и спецификациите на първия модел.

Според списъка на FCC за сертифициране, Realme Watch 2 ще разполага с квадратен циферблат и бутон от дясната страна, силиконова каишка с традиционна закопчалка и цветен дисплей. Освен това документите разкриват, че часовникът е с номер на модела RMW2008 и ще поддържа Bluetooth 5.0 BLE, а ръководство за потребителя сочи спецификациите му.

Realme Watch 2 е оборудван с 1.4 инчов TFT цветен дисплей с резолюция 320 х 320 пиксела, 305 mAh и ще работи с Android 5.0 и по-нови версии на операционната система.

Интелигентното устройство може да се предлага с IP68 рейтинг за устойчивост на прах и вода и да поддържа мониторинг на SpO2, 24 часов непрекъснат мониторинг на сърдечната честота, множество режими за тренировка, проследяване на съня, режим на медитация и интелигентна поддръжка за уведомяване и контрол на възпроизвежданата музика. Ще има и собствено зарядно устройство, като своя предшественик.

Междувременно Realme не споделя никакви подробности за своя бъдещ часовник, което означава, че може би премиерата му няма да е толкова скоро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *