post

Само до края на месец декември всички клиенти на телеком оператора VIVACOM могат да се възползват от плановете SMART, които предлагат много повече съдържание. Атрактивните оферти важат за всички, които решат да подпишат нов или преподпишат съществуващ договор за мобилна услуга.

С обновените си Smart плановете телекомът отново ще изненада потребителите.

Smart XL е безспорният фаворит на пазара, предлагайки неограничени минути към национални мобилни и фиксирани мрежи, както и 240 за международни разговори. Освен много време за разговори, тарифата включва и 20 000 MB за сърфиране в мрежата на изключителната цена от 34,99 лева на месец.

Smart L се предлага с 20 000 MB и неограничени минути към всички национални мрежи, включително и фиксирани такива, само за 24,99 лева на месец.

Smart M също предлага неограничени минути към всички мобилни и фиксирани национални мрежи, като и 12 000 MB за 17,99 лева на месец.

Останалите Smart планове също са с много атрактивни условия. Пълна информация за всички продукти от тарифната линия могат да бъдат намерени тук.

С всички планове Smart абонатите получават възможността да гледат от 15 до 45 ТВ канала на мобилно устройство с приложението TV GO, както и 128 GB облачно пространство в VIVA pCloud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *