post

Геймърското издателство BioWare потвърди, че вече се работи по remastered версия на оригиналната игрова трилогия Mass Effect. Тя ще се нарича Mass Effect Legendary Edition и ще поддържа резолюция 4K.

Това обаче не е единствената новина за феновете на популярния фантастичен гейм франчайз. От компанията разкриха също, че в процес на разработка е и изцяло ново заглавия от поредицата. Точно така – сагата за космическия съюз от различни цивилизации, започнала с командир Шепърд, ще получи ново съдържание.

Засега проектът е в ранна фаза, но от компанията разкриха, че по него работи екип от ветерани, участвали в създаването на първите Mass Effect серии. Това би трябвало да успокои феновете, че грешките от играта Mass Effect Andromeda няма да бъдат повторени.

Колкото до remastered версията – тя предстои да се появи през пролетта на следващата година. Ще бъде достъпна във версии за персонални компютри, както и за конзолите PlayStation 4 и Xbox One. Очаква се тя да включва single-player кампаниите както, dlc, а също и допълнително бойно снаряжение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *