post

Познайте какво – една от най-отлаганите и най-очаквани от феновете видеоигри ще бъде отложена още веднъж. Става въпрос, разбира се, за футуристичния шутър Cyberpunk 2077, който ще пренесе геймърите в киберпънк бъдещето на човечеството, изпълнено с дигитални и био технологии.

От гейм студиото CD Projekt Red обявиха, че ще имат нужда от още няколко седмици за завършване на техния проект. Това означава, че пускането на играта в продажба ще бъде отложено с още 21 дена и така вместо на 19 ноември ще се появи на 10 декември. Забавянето се отнася за всички версии на проекта.

Това е третото отлагане на Cyberpunk 2077, който се очакваше да бъде пуснат в продажба още на 16 април, но през януари от компанията обявиха, че това ще стане на 17 септември. През юни пък тя отложи пазарния релийз за 19 ноември.

“В главите ви със сигурност има много емоции и въпроси, затова преди всичко приемете нашите скромни извинения” – посочват от екипа на студиото в своя Twitter акаунт и уточняват, че забавянето се дължи на предизвикателството заглавието да бъде пуснато на девет различни платформи, докато целият екип работи от домовете си.

Припомняме, че когато амбициозният проект най-после се появи на пазара, геймърите ще могат да го играят както на сегашното четвърто поколение игрови конзоли, така и на петото, което предстои да бъде пуснато в продажба. Освен това Cyberpunk 2077 ще бъде достъпен за персонални компютри, както и през игровата услуга Stadia на Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *