post

Mozilla работи върху премиум версия на своя браузър Firfox, твърди нов доклад. В интервю за T3N, главният изпълнителен директор на компанията, Крис Биърд потвърди, че платената версия ще бъде готова за потребителите до октомври тази година и ще включва VPN, защитено облачно хранилище и други абонаментни услуги, като достъп до платено съдържание.

Според Биърд първоначално браузърът ще стартира само с някои от новите услуги, а след това компанията ще добавя още, като същевременно гарантира сигурността на своите потребители.

Mozilla вече експериментира, предлагайки ProtonVPN за 10 долара месечно на някои потребители, но сега обмисля и безплатен VPN за тези, които не използват премиум версията.

Все още не се споменават цените на услугите в новата премиум версия на Firefox, чиято стандартна версия беше пусната миналата година, задвижвана от Quantum engine и с някои функции, фокусирани върху поверителността, но като намек за планираните продукти, компанията разкри нови лога за бъдещите пакети услуги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *