post

Всеки нов клиент на пакетно предложение, включващо цифрова телевизия с високоскоростен интернет ще гледа два месеца безплатно HD пакет от спортни телевизионни канали, който Мобилтел пуска специално за предстоящото Европейско първенство по футбол и за Олимпиадата в Лондон.

До 30 юни HD пакетът ще се предлага безплатно за първите два месеца на всички съществуващи и нови абонати на цифрова телевизия, а след изтичане на промоционалния период цената му ще бъде 5,90 лева на месец.

Услугата е с безсрочен договор и може да се активира и деактивира по желание на клиента по всяко време.

Спортният HD пакет е специално за запалянковците. В него са включени осем спортни телевизионни канала, както и специален канал, който ще излъчва Евро 2012 и Олимпиадата в HD.

Клиентите могат да записват най-интересните предавания, за да ги гледат в удобно време. За прием на новите HD канали не се налага подмяна или доплащане за оборудване.

Освен това, до края на юни клиентите могат да си купят деветнайсет инчов LCD телевизор Samsung на промоционална цена от 1 лев на месец.

Предложението е валидно за всички нови потребители, които се абонират за пакета цифрова телевизия и 100 Mbps високоскоростен интернет.

За тези, които предпочитат телевизори с по-голям екран, Мобилтел предлага 32-инчовия LCD Samsung на лизинг с цени от 10,90 до 20,90 лева на месец, в зависимост от избрания пакет за интернет и телевизия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *