post

Предстоящата гама смартфони на Motorola от време на време се появяват в течове. Според слуховете компанията работи върху Motorola Nio със Snapdragon 865, за коъто преди това се говореше, че ще е наследник на Edge, но по-късно беше предположено, че е устройство от серията G. От друга страна се твърди, че компанията работи върху Capri и Capri Plus, които ще са 4G устройства от среден клас. Сега още един модел се появи онлайн.

Последната информация идва от немското издание Technik News, което разкри и имената на Nio, Capri и Capri Plus. Според доклада, Motorola Ibiza е с номер XT-2137 и ще се захранва от мистериозен чипсет Snapdragon с кодово име Holi. Това може да е предстоящ 5G чипсет от серията Snapdragon 4, който ще дебютира скоро и ще се използва в бюджетни 5G устройства през текущата година.

Motorola Ibiza се очаква да предложи дисплей с капковиден прорез, който поддържа HD+ резолюция и честота на опресняване от 90 Hz. Няма данни за размера на дисплея, но рендерите разкриват голяма брадичка отдолу и значителни рамки. Устройството може да се предлага с 4GB оперативна и 128 GB вградена памет и Android 11, а батерията ще е с капацитет 5000 mAh. Що се отнася до камерата, задната ще е с тройна настройка и 48 мегапикселов основен сензор, а предната ще е 13 мегапикселова. Очаква се устройството да дебютира през първото тримесечие на годината.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *