post

OnePlus отново навлезе в средния сегмент с пускането на OnePlus Nord тази година. Оттогава се появиха множество слухове, според които серията Nord ще стане по-достъпна и ще бъде пусната на пазара в САЩ. Според някои от тях, два модела може да дебютират на 26 октомври и сред тях е OnePlus Nord N10 5G.

Последната информация идва от известния инсайдер OnLeaks, който публикува ключови спецификации на OnePlus Nord N10 5G във Voice. Според него смартфонът разполага с 6.49 инчов FHD+ дисплей с поддръжка на 90 Hz честота на опресняване. Ще се захранва от Snapdragon 690, 5G чипсет от среден клас. Камерата му ще предложи 64 мегапикселов основен, 8 мегапикселов ултраширок и два 2 мегапикселови сензори, батерията ще е с капацитет 4300 mAh и ще има 3.5 мм жак за слушалки. Ориентировъчно цената на OnePlus Nord N10 5G ще е около 400 долара.

По-ранни слухове сочеха, че устройството ще струва под 400 долара, което би го направило конкурент на Google Pixel 4a и iPhone SE. То ще е оборудвано с 6 GB оперативна и 128 GB вградена памет, а освен него ще видим и OnePlus Nord N100, който ще разчита на Snapdragon 460, съчетан с 4 GB оперативна и 64 GB вградена памет и ще има 13 мегапикселов сензор на тройната си камера, а батерията му ще е с капацитет 6000 mAh. По-евтиният модел ще се продава за около 200 долара.

Интересно е, че OnePlus все още не е разкрила никаква информация за предстоящите си модели от серията Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *