post

Гейм издателството BioWare представи най-новия трейлър на своята фантастична олева игра Mass Effect: Andromeda. Заглавието е продължение на популярната scifi поредица Mass Effect и е едно от малкото фантастични произведения, които описват експанзията на човечеството не просто до съседни звезди, а до друга галактика – Андромеда.

Въпреки че е неописуемо далече, на около 2.5 милиона светлинни години, ако трябва да сме точни (за незапознатите, една светлинна година е разстоянието, което светлината изминава за една година), Андромеда се оказва изпълнена с добре познатите ни от първите три части на поредицата враждуващи групировки, космически общности, както и с ниските страсти, характерни за собствения ни реален свят.

В новия трейлър главните герои се сблъскват с нов могъщ противник, който заплашва да ги унищожи и да прекрати мисията им за откриване на нов дом за човечеството. Във видеото се разкриват още нови възможности за водене на битки, леко се загатват еротични елементи (припомняме, че първата част на Mass Effect стана известна с включените в нея кратки сексуални сцени) и нови светове за изследване. Ето го и него:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *