post

Компютърните игри – те са начин за отмора след тежък ден и хоби, без което много хора в днешно време трудно биха живели. Гейминг индустрията определено набира сериозна скорост през последните десетилетия и завладява все повече фенове във всички краища на света. 2020 г. постави много сфери пред огромно предизвикателство. Но смело можем да кажем, че за мнозина изолацията през изминалата половин година съвсем не беше лоша. Напротив – тези няколко месеца се превърнаха в идеален момент за наваксване с любимите видео игри. 

 

Обръщаме поглед към тези заглавия, които ще оставят най-голям отпечатък през 2020 г. Някои от тях са добре познати на аудиторията от години, други пък навлязоха рязко в живота на геймърите и нямат намерение да изчезнат от там скоро. Затова – тази класация е за всички, които обичат да играят, но и за тези от вас, които са нови в сферата на гейминга. Почерпете някои идеи и се отдайте на забавление! 

 

Играта, набрала най-бързо популярност в историята на гейминга

 

Сетихте ли се вече за коя говорим? Със своите 4 милиона посетители ежедневно, Fortnite е истински феномен в света на видео игрите, който събира на едно място гейминг ветерани и нови последователи, които за първи път се потапят във виртуалния свят. Потребителите на играта събират ресурси, строят, бият се и се бранят – всичко това, само за да видят надписа на екрана “#1 Victory Royal”.Заглавието се превърна в най-популярната игра за 2018 г. и от тогава насам всеки ден чупи различни рекорди. Тази година Fortnite отново се нарежда до едни от доказаните заглавия в сферата на компютърните игри. 

 

FIFA – 20 години безапелационен фаворит 

 

Сигурно няма да изненадаме никого, че и през 2020 г. FIFA присъства в класацията с най-играните игри. Тази игра определено промени не само геймърските, но и спортните среди. Създателите на FIFA непрестанно ни радват с нови и нови заглавия, всяко от които по-добро от предишното. Усъвършенстването на симулациите позволява на потребителите да се потопят в свят, близък до реалния. А самите професионални спортисти лесно могат да упражняват нови движения, благодарение на FIFA, която им дава неизчерпаеми възможности за тренировки на екран. 

 

WоW 

 

В този свят, в който Съюзът и Ордата са в непрестанна борба, вие сами можете да изберете на коя страна да играете. Създаването на персонализиран герой и възможността за среща с хиляди хора от цял свят са само част от предимствата на World of Warcraft, които явно и до днес привличат геймърите. А ако пък сте наистина запалени фенове на World of Warcraft, то със сигурност поне веднъж сте се чудили как биха изглеждали фантастичните гозби от играта на вашата трапеза. Сега вече смело можете да се потопите в кулинарния свят на любимата си игра. Официалната книга с рецепти предлага на всички любители на готвенето да се потопят в едно различно преживяване. 

 

Battlefield

 

Трудно можем да се сетим за по-реалистични персонажи, оръжия и сцени. Това може би е и причината за нестихващия интерес към Battlefield, който и през тази година е сред най-любимите геймърски продукти. Първокласната графична технология и висококачественият мултиплейър ще ви сблъскат с ужасите на Втората световна война и ще ви направят част от някои от най-важните битки, белязали човешката история завинаги. 

 

Diablo III в очакване на Diablo IV

 

Още със своята поява преди няколко години Diablo III постави нов рекорд за най-бързо продаваната PC игра, като само през първото денонощие изкупените копия бяха над 3.5 милиона. И до днес интересът към тази екшън ролева игра се е запазил. Но нейните създателите в лицето на Blizzard скоро ще предложат на своите фенове изцяло ново преживяване – по-мрачно от всякога. Липсата на цветове, умело създаденото мрачно настроение и завръщането на Lilith в Diablo IV ще изправят феновете на играта пред нови завладяващи изпитания. 

 

Тест за креативност – Minecraft

 

Не игра, а легенда! Трудно би ни било да повярваме, че има хора сред вас, които не познават играта. Дори да не сте я играли, то със сигурност сте чували за нея или пък ваши близки са били плътно прилепени до компютъра, телефона или конзолата часове наред заради Minecraft. Играчите в нея имат безгранични възможности. Изградена на принципа на детските кубчета за игра, Minecraft ви дава възможност да създадете свят, изцяло по ваш вкус. А единственото ограничение е вашето въображение. 75 милиона души месечно са абсолютното доказателство, че тази игра не може да ви омръзне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *