post

От 2 септември Мтел ще започне да предлага най-новия модел на Samsung – Galaxy Note 7. За най-нетърпеливите телекомът ще даде възможност за предварителна покупка през сайта на компанията още на 16 август. Всеки, който закупи смартфона в брой или на изплащане в този период, ще може да го получи три дни преди официалното начало на продажбите в магазините на Мтел. Смартфонът ще се предлага в черен и сребрист цвят.

Samsung Galaxy Note 7 беше представен на бляскаво събитие в Ню Йорк. Новият модел разполага с иновативна система за отключване с поглед, благодарение на вградения скенер, който разпознава ириса на своя притежател. Според Samsung тази технология дава началото на нов етап в разработките за защита на личните данни. Сред останалите нововъведения е, че смартфонът е първият модел от серията Note със сертификат IP68, който гарантира че устройството е прахо- и водоустойчиво. Традиционно за серията Note е и стилусът S-Pen, който в Note 7 е подобрен и дава усещане като за работа с истинска писалка.

Смартфонът използва 5,7-инчов извит QHD Super AMOLED дисплей, a батерията e с капацитет 3,500 mAh. Основната камера на Note 7 е 12 мегапиксела с технология Dual Pixel, а предната е 5 мегапиксела. Първата може да записва видео с 4K резолюция, а втората е достатъчно добра, за да се ползва за висококачествени селфита или видеоконферентни разговори. Телефонът е по-мощен отвсякога с вградените си 64GB памет и 8-ядрения си процесор, които гарантират бързина при извършване на няколко операции едновременно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *