post

Мтел предлага умния часовник за деца MyKi с 33% намаление единствено в публичния канал на компанията в социалната мрежа Viber. Потребителите, които искат да се възползват от отстъпката трябва да се сдобият с промо код, който ще могат да намерят в чат канала на телекома в популярното мобилно приложение.
Потребителите могат да вземат умния часовник за деца MyKi с абонаментния план Мтел безкрай XS за 19.43 лева в брой или 1 лев на лизинг, вместо 29 лева в брой или 1.5 лева на изплащане. Промоцията важи при подписване на нов договор или за клиенти с договор, който изтича след по-малко от три месеца. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

Сдобиването с промо-кода за намалението става, като потребителите проследят специален линк, който се намира в публичния канал на Мтел във Viber. След това клиентите трябва да поръчат умния часовник MyKi онлайн.

Устройството е подходящо за деца на възраст от 4 до 10 години и дава възможност на малчуганите да получават и правят обаждания, както и да изпращат гласови и да приемат текстови съобщения. Предимство на часовника са неговите бързи бутони за набиране, чрез които детето може само за няколко секунди да се обади на своите родители. MyKi разполага и със SOS бутон, който детето може да използва, за да се свърже с родител или роднина при спешен случай. Часовникът MyKi работи с вградена SIM карта и може да бъде контролиран, наблюдаван и настройван през специалното мобилно приложение MyKi Watch за Android и iOS.

Промоцията е част от успешните кампании на Мтел през лятото в популярното чат-приложение. Първата разпродажба във Viber Мтел направи през юни, когато в рамките на часове бяха разпродадени всички бройки на намаления с 30% умен часовник Samsung Gear Fit.

Мтел е първата телеком компания в България със собствен канал във Viber, а от юли е и първата такава със собствени Viber стикери в популярното приложение. От декември 2015 година насам публичния чат канал на Мтел е събрал над 108 хиляди последователи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *