post

Пролетта вече е тук, времето става все по – топло и по – приятно, а с това и желанието ни да пътуваме. Всеки знае колко релаксиращо е да избягаш в края на уикенда от големия град и да направиш малко пътешествие. Дали ще посетим друг място, или ще си организираме уикенд бягство в друга страна, а защо не просто да се отправим към морето или планината, всяко едно е страхотен начин да разнообразим скучното ежедневие и да презаредим за следващата работна седмица.

Но мечтаейки за някоя дестинация, неизменно в главите ни се заражда основният въпрос – А пари за всичко това? Най – вероятно ще си кажете – Много е лесно да се предложи нещо, а как да го реализирам?

Е, щом предлагаме възможности, разбира се, ще предложим и решение. Знаем, че не всеки може да си позволи да отдели средства за подобни мини – почивки, но точно затова насреща има някой, на когото може да разчита. А именно – бърз, сигурен и надежден кредит. И за да не ви караме повече да гадаете, даваме отговора веднага – www.CreDirect.bg.

Бърз кредит на вноски до 3 000 лева е класически потребителски кредит, предлаган от Credirect.bg. При него може да получите суми от 200 до 3 000 лева. Той е подходящ за физически лица, които са работещи и получават редовен месечен доход.

В зависимост от стойността на заявения потребителски кредит се определя и периода на погасяване, който може да бъде от 2 до 18 месеца, погасителните вноски могат да бъдат седмични или месечни. Размерът и начинът на изплащане се определят при самото кандидатстване.

Времето за обработване на данните и получаване на одобрение отнема само 20 минути, след което получавате уведомление от служителите на Credirect.bg.

Credirect.bg предлага няколко вида кредити, за всеки човек и според нуждите му. Така, например, ако не ви достигат средства до заплата, може да кандидатствате за сума от 100 до 600 лева. Сега няма да ви се налага да молите близки или познати за заем. Трябва ви само лична карта и да изберете благоприятния за вас период на погасяване на кредита. Ако очаквате заплата си в кратък срок, може да посочите срок за погасяване межди 14 и 30 дни. А най – хубавото е, че няма вноски. Просто след като получите заплата си, имате възможност да изплатите кредита в пълен размер.

Срокът за разглеждане на документите може да варира, в зависимост от броя на подадените заявки към момента и от избрания от вас продукт на CreDirect.bg. При подаване на заявление за бърз “Кредит до заплата“, има възможност да изберете опция „Експресно разглеждане на документи“, която гарантира възможно най-кратки срокове.

Вашата заявка ще бъде разгледана веднага след проверка на валидността на представения документ за самоличност.

След одобрение заявената сума се превежда веднага, на посочена от вас каса на EasyPay, или по банков път. Погасителният план на кредита е много гъвкав и съобразен с индивидуалните изисквания на всеки. CreDirect.bg дава възможност всеки сам да определи срока, в който ще може да погасите изцяло отпуснатия кредит.

Вноските може да погасявате по банков път, в брой на каса на EasyPay или чрез ePay.bg

Важно е да се отбележи, че при кандидатстване за бърз кредит онлайн от CreDirect гарант и обезпечение не са задължителни. Предлагат се само като допълнителна опция. Ако сте лоялен клиент на CreDirect, може да се възползвате от преференциални условия, например отстъпки при последващо кандидатстване.

При предсрочно погасяване на вашия онлайн кредит, неустойка не се дължи. Неустойка може да има единствено при продукта „CreDirect Потребителски“, ако не се предостави обезпечение по кредита.

Когато кандидатствате за кредит от CreDirect.bg нямате скрити такси, всичко е прозрачно и ясно.

Вече знаете, че няма пречка, която да попречи да реализирате плановете си. Когато имате партньор, който е сигурен, доказал се, гъвкав и на една ръка разстояние, всичко, което ви остава е само да начертаете план и да действате. А за всичко останало има CreDirect.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *