post

Кеш Кредит стана първата в света кредитна компания, която отпуска кредити през Viber. Комуникацията става с помощта на интегриран чат бот, програмиран да предоставя обща информация, да обработва кандидатствания, да отпуска кредити и да общува по любопитни и актуални теми.

Кандидатстването за кредит става чрез насочващи въпроси, с които чат ботът идентифицира клиента и изпраща неговата заявка за одобрение. Отговорът идва до 6 минути, а сумата може да бъде усвоена веднага по банковата сметка на клиента.

Viber приложението има над 800 милиона регистрирани потребители според данни от декември 2016 г. и базата му продължава да расте. То е известно с лесната си и бърза функционалност, както и с високото ниво на сигурност, което предоставя на своите потребители чрез криптираните си чат услуги.

Кеш Кредит е финтех компанията, която благодарение на съчетанието между технология и иновации дава най-бърз отговор на пазара на кредити – в рамките на 6 минути след кандидатстване, и постоянно работи в посока осъществяване на по-скоростна и ефективна услуга.

Публичният акаунт на Кеш Кредит във Viber е достъпен на следния линк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *