post

Остават броени дни до 4 и 5 ноември, когато в Парадайс център ще се проведе конференцията Нови Бизнес Идеи и изложението Franchising Expo 2016. Бизнес събитието ще събере както елита на представените в България франчайзи, така и едни от най-бързо развиващите се компании у нас. Генералният спонсор е Subway.

Участниците в конференцията ще имат възможността лично да се запознаят с ключови фигури в Subway, Refan, Netinfo, Roobar, RE/MAX, Aladin Foods, Orange, Fresh Bar, Еврофутбол и много други. Нови Бизнес Идеи включва лекционни панели по най-горещите бизнес теми и динамични работни срещи (workshops) с основатели и мениджъри на едни от най-популярните компании в България. Ще стане ясно кои са новите български компании, които атакуват международния пазар на Startup състезнието – финалистите, от което ще получат подкрепата и ще се поучат от опита на основателите на едни от най-популярните български компании. Повече за Startup състезанието – в описания в сайта на конференцията регламент.

Доказалите се с опита си лектори ще споделят интересни казуси и тънкостите при управлението и бързото развитие на бизнеса. Част от тях са:

– Диана Райкова, Expand Manager в Subway – най-големият франчайз в света, който 43 години след създаването си, е най-голямата ресторантьорска верига с над 42 700 обекта. Subway има повече ресторанти от от МакДоналдс в държави като САЩ, Канада и Австралия;

– Яни Драгов, CEO на Roobar – българска компания, която за няколко години достигна до 46 страни на 4 континента. Марката е лидер на пазара в категорията сурови био десерти в Европа, с близо 1 милион продавани барчета на месец;

– Христо Христов, CEO na Нетинфо – най-голямата дигитална медийна компания в България, която достига до 75% от интернет потребителите в страната, лидер на пазара от 16 години.

През годините конференцията се е утвърдила като трамплин на много успешни проекти и личности, търсещи своето бизнес развитие и нови партньори. Основната цел на Нови Бизнес Идеи 2016 е да бъде практичното събитие, създаващо висока добавена стойност за очакваните над 3000 бизнес активни посетители.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *