post

Да бъдеш успешен днес в бизнеса, е важно да имаш не само физическо присъствие, но и да си в онлайн пространството. И това не е случайно. В последните години ставаме свидетели на изключително динамична онлайн търговията навсякъде п света. Днес е много по – лесно да продадеш дадена стока по интернет отколкото ако имаш само физически обект. Реално така ти достигаш до милиони хора п цял свят, влизаш в държави, в които иначе не би пробил и намираш нови ниши. Това доведе и до изключителното разнообразие на нови онлайн магазини, на все повече продукти и услуги, които се предлагат в интернет пространството и на все повече ниши, които се дигитализират. Интернет се превърна в един огромен базар – на стоки, услуги, изживявания. Свят, който продължава да расте, който няма граници и който може да ни предложи все повече и повече неща.

Ето защо онлайн платформи като Базар се утвърдиха като лидери на пазара на онлайн стоки и услуги у нас. През bazar.bg може да създадете ваш собствен магазин и да пробиете извън границите на страната. Просто си набележете пазари и намерете ниша, която не е развита там.

Платформи като bazar.bg ви предлагат огромна ниша и възможности – тук може да предложите стоки за дома, детски и бебешки стоки, електроника, продукти за градината. В случай, че предлагате някакви услуги – от правни, през медицински, строително – инвестиционни, преводи и легализация, до обучения или по – специфични дейности, спокойно може да публикувате вашата обява тук.

Но една категория, която безспорно буди най – голям интерес и е най- търсена и предпочитана от потребителите на Базар е Мода – дрехи, обувки и аксесоари, бижута, козметика и парфюмерия. И една статистика – над 80 % от жените у нас, които предпочитат да пазаруват онлайн, редовно си купуват обувки, дрехи или козметика. Освен това броя на мъжете също расте, но те залагат повече на облеклото и личната грижа.

Така докато седите у дома или в офиса, в парка или в кафето, с няколко клика може да намерите най – страхотните дънки, уникална тениска или кецове, които иначе няма как да си позволите. Тук може да се сдобиете и с красива официална рокля или маркова чанта, каквато няма да намерите никъде другаде.

Ако продавате или търсите кола и услуга за вас или вашия бизнес, мястото, където може да предложите или намерите е Базар. Тук има огромно разнообразие от оферти за автомобили и джипове, бусове и автобуси, камиони, специализирана техника, мотоциклети и мототехника, каравани и кемпери, воден транспорт, ремаркета, аксесоари и консумативи, резервни части, гуми и джанти, авто услуги.

Потребителите на Базар търсят и предложения, свързани в книги или определено хоби. Затова не е случайно разнообразието от оферти за книги, канцеларски материали, спортни стоки, филми, музика и музикални инструменти, колекционерски предмети, оръжия, лов и риболов, къмпинг оборудване, забавни игри и други.

В началото стана дума за технологиите, което предопределя и интереса на потребителите към електрониката. В Базар може да откриете страхотни оферти за телефони, техните аксесоари и части, лаптопи, настолни компютри, компютърни компоненти и части, компютърна периферия, мрежово оборудване, аудио и ТВ техника, битова техника, фотоапарати и камери, видеонаблюдение, СОТ, таблети, електронни четци, игри и конзоли, навигация, дронове и аксесоари, ремонти, смарт гривни…

В Базар има всичко. Просто влезете и ще намерите стоката или услугата, която ви трябва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *