post

Информация за все още непредставения Samsung Galaxy Note 10 се появява почти всеки ден, но това, което все още не знаехме е датата, на която той ще излезе на пазара. Компанията вече обяви кога фалретът ще бъде представен и до тогава остава по-малко от месец, но е добре да се подготвим по-рано, ако планираме покупка на съвсем не евтиното устройство.
Всъщност цената на Note 10 не е изненада – линията винаги е била по-скъпа от Galaxy S, а с всяка изминала година цените се покачват все повече, въпреки липсата на някои компоненти. Според WinFuture, Galaxy Note 10 ще се продава на цени от 999 евро за конфигурацията с 256 GB оперативна памет, а Note 10+ – от 1149 евро за същия вариант. Корейски медии твърдят, че Samsung ще пусне Note 10 в края на август – от 23 той ще се продава в Южна Корея, а след това и на останалите пазари, а като се има предвид практиката на компанията, те няма да чакат дълго.
Samsung все още тества различни опции, свързани с S-Pen, но фаблетът не се е променил значително напоследък. Компанията премахна жака за слушалки и премести камерите обратно в ъгъла, дизайн, който напомня повече за iPhone X, от колкото всеки друг модел на гиганта до сега.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *