post

На 17 април 2018 г. за седма поредна година в Техническия университет – София  ще се проведе изложението на работодатели „Стажове“. Официалното откриване на събитието е от 10:00 ч. във фоайето на Учебен блок 12 на Университета.

Над 110 са участниците, които ще се включат в тазгодишното изложение, разположени на щандове в учебни корпуси 2 и 12.

Сред традиционните участници са водещи фирми като Бер Хела Термоконтрол, Виваком, Кока Кола България, Луфтханза Техник, Мелексис, Мтел, Сенсата, Сименс, Уникредит Булбанк, Фесто.

За първи път участие ще вземе и Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН), която ще набира кандидати за своите стажантски програми сред изявените студенти от ТУ-София, готови в бъдеще да се посветят на науката.

Всички представители на бизнеса ще имат възможност за директен контакт със студентите и да представят информация за своята дейност, за свободни стажантски позиции и стипендиантски програми. Чрез събитието студентите могат да влязат в диалог със   потенциални работодатели, да натрупат увереност при представянето си и да направят първи стъпки за стартиране на своята кариера.

„Стажове“ е най-голямото университетско събитие в страната, в рамките на което бизнесът се запознава отблизо със бъдещи експерти, обучени в най-големия технически университет в България, създаващ висококвалифицирани кадри за нуждите на пазара на труда.

На 18 април 2018 г. изложение „Стажове“ ще се проведе на територията на филиала на ТУ- София в Пловдив и „Факултет и Колеж“- Сливен.

Организатор на изложението е Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *