post

Приятният летен сезон наближава, а с него и дългоочакваните почивки. Това е времето, което харесваме най-много и по време на кратките или по-дълги пътешествия, смартфонът е нашият гид, камера за улавяне на най-съкровените моменти и портфейл. Разбира се, всички ние искаме телефоните ни да работят максимално дълго време без зареждане.

Има смартфони, които могат да работят без зареждане много по-продължително от конкурентните продукти. P серията на Huawei отдавна е позната с невероятната издръжливост на батерията, спестявайки на потребителите неприятностите да търсят контакти или да използват външни батерии.

Последният и най-актуален модел от серията – Huawei P10, е снабден с мощна 3200 mAh батерия. В зависимост от употребата телефонът може да работи автономно до 1,5 – 2 дни. Може да се окаже обаче, че по време на преходи в планината или летни разходки, е трудно да се осигури достъп до електрически контакт. За да отговори на нуждите и изискванията на потребителите, Huawei разработи модерната Supercharge технология за супер бързо зареждане. По този начин P10 е готов за работа цял ден, дори когато е бил зареждан едва половин час, а супер бързото зарядно е включено в комплекта на телефона. Huawei_supercharging_screen

Подобно много бързо зареждане е постигнато без да се прави компромис с безопасността. Huawei Supercharge е технология за зареждане с ниско напрежение, така че има много по-малко генерирана топлина. Повишаването на температурата на устройството при бързото зареждане е намалено с 50%.

Технологията използва протокола „Умно зареждане“, който отговаря за обмяната на информация между зарядното и смартфона. По време на зареждане P10 сам решава какъв е оптималният волтаж в зависимост от етапа на процеса.

Ако пътуваме често с кола е задължително да имаме на разположение зарядно за автомобил, което поддържа тази технология за супер бързо зареждане. Чрез него, смартфонът ще се зареди много бързо дори и при кратко пътуване. Дори в колата да имаме стандартен USB порт, нашият Huawei Supercharge адаптер за автомобил ще зареди устройствата много по-бързо. AP38 предлага стандартно зареждане 5V / 1A или SuperCharge в три различни версии: 5V / 4.5A, 4.5V / 5A и 9V / 2A. Към зарядното устройство е включен USB-C кабел с дължина 1 метър. И двата изхода за зареждане са стандартни, големи USB портове, така че можем да зареждаме смартфона заедно с други електронни устройства, които използват този стандарт. Huawei_car_supercharger

Huawei P10 с две супер зарядни устройства (обикновено и за кола) е решение, което ни кара да се наслаждаваме на почивката си, вместо нервно да търсим контакт по време на празниците. Смартфонът като наш асистент в свободното време, ще ни свърши страхотна работа. Дори в непознат град, можем да използваме навигацията за пешеходци с часове, да правим стотици снимки, видеа и да зареждаме батерията по-бързо, отколкото преди. Когато пътуваме с кола, макар и да шофираме за кратко време, отивайки към поредната забележителност или исторически паметник, ще “върнем енергията” на нашия Huawei P10 супер бързо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *