post

Идеята да сме облечени по последна мода е не само изкушаваща, но и напълно постижима

Всеки от нас малко или много се стреми към облекло, което да му създава не само удобства, но и да се грижи за доброто ни самочувствие. Избираме модерни и качествени дрехи, но винаги се движим в някакви рамки, съобразявайки се с възможностите си.

Тук стратегията играе решаваща роля, тъй като е излишно да инвестираме огромни средства, особено когато говорим за сезонните ежедневни модели.

Искате ли да спестите, докато пазарувате? Не се и съмняваме, че отговорът е положителен.

Ето няколко ценни съвета, които ще ви бъдат полезни в случая:

  1. Големите намаления

Аутлетите са фаворити на шопинг маниаците, защото винаги имат какво да предложат с внушителна отстъпка. Ако имаме любими магазини в моловете, може да следим кога правят ударните си разпродажби, за да се възползваме от този перфектен момент. Отлично решение е да попълвате липсите в гардероба си в края на съответния сезон – тогава намаленията са наистина впечатляващи!

  1. Сравнете цените онлайн

Бъдете сигурни, че доста от дрехите, които вече сте харесали и дори пробвали, могат да се открият онлайн, при това на добра оферта. Често сайтовете на същата марка правят изненади на своите клиенти, предлагайки им допълнителни бонуси към покупката, безплатна доставка или още по-голямо намаление от това във физическия магазин.

Удобствата на онлайн пазаруването са безспорни: избирате от множество търговци, не губите време в обиколки по обекти, нито на опашка пред пробната, разглеждате спокойно в домашна среда или от телефона, където и да се намирате.

  1. Дрехи за цялото семейство от любимите вериги

Когато планирате хранителните продукти за предстоящите дни, разгледайте Лидл брошура следваща седмица, за да набележите и този вид покупки. Големите вериги са мултифункционални и определено щадят бюджета ни. 

Повечето от тях имат свои марки облекла, но формулата на Лидл изглежда доста успешно се приема и оценява от потребителите, когато говорим за текстилни предложения. Със сигурност ще откриете страхотни модели дрехи за цялото семейство, а качеството им и вложените естествени материали ще ви убедят напълно, че сте стъпка напред в правилната посока. Собствените брандове на Lidl покриват разнообразен спектър – от бебешката линия Lupilu и дрехите за деца и юноши Pepperts, през дамските и мъжки дрехи Esmara и Livergy до  Crivit – серията за спорт и активна почивка. Сред безспорните предимства на продуктите са, че те се произвеждат изцяло в духа на актуалните модни тенденции. 

Според тестовете на института Hohenstein материите се отличават със здравина и устойчивост, безопасност, функционалност и водоустойчивост. Гарантира се и точността на размерите чрез специално разработени 3D модели. Допълнителен сертификат свидетелства за “Нежност към кожата” на текстила, който се предлага във веригата. 

Облеклата са изключително търсени от привържениците на т. нар. “умно пазаруване” – стратегия, която цели реално спестяване на средства и време, и то не за сметка на качеството. Удобна и желана комбинация, която спокойно може да бъде определена като „революция“ в пазаруването в днешното забързано ежедневие.

  1. Придържайте се към класики

Да, блузите, роклите и панталоните се износват с времето, но все пак залагайте на непреходни модели, които лесно ще комбинирате впоследствие и няма да излязат бързо от мода. Ако сте подбрали платове, които се славят със своята дълготрайност, бъдете сигурни, че тези винтидж находки ще донесат добавена стойност не само за вашите финанси. 

Памучните тъкани са издръжливи при пране, стига то да не се случва при прекалено висока температура. Ленът изсъхва по-бързо от памука, здрав е и почти вечен, но не е толкова еластичен и гладенето е по-затруднено. От естествените тъкани вълната и коприната също се нареждат сред качествените варианти с типичния за тях дълъг живот, като не забравяте и специфичните им особености за поддържане, голяма част от тях изписани върху етикета на изделието.     

  1. Размяна между приятелки

Когато се налага да се сдобием с официален тоалет или костюм, обикновено сме склонни да вложим повече средства за тях, което е съвсем нормално. След като влязат в употреба веднъж обаче, те остават за дълго непокътнати в гардероба ни.

Помислете как може да им намерите друго приложение или просто да ги размените с приятелки, когато на тях или на вас отново ви предстои празничен повод. Едно такова събиране може да се превърне в страхотно момичешко парти, а и да го заковете в календара като периодично събитие.

Както се казва, да съчетаем полезното с приятното, а и нека то да стане традиция!      

 

Източници на информация:

  1. Лидл брошура следваща седмица от Kimbino.bg 
  2. “7 марки на Lidl поставят нов тренд на пазара на дрехи у нас” от monitor.bg (04.04.2019 г.)
  3. “Дрехи от кои материи не трябва да носим, защото вредят на здравето” от mila.bg (21.11.2019 г.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *