post

Изключително популярни в САЩ и Европа, бебефоните Motorola облекчават ежедневието и осигуряват допълнително спокойствие на родителите

Motorola разширява продуктовото си портфолио на българския пазар с категорията “бебефони”. Към момента са налични пет модела, като от компанията споделиха, че това е едва началото на екосистема от умни устройства, които ще ви позволят да обгрижвате вашето мъниче с помощта на най-актуалните технологии. Модерните и практични устройства са налични ексклузивно в магазините от веригата “Технополис”, така че младите родители и в България вече могат да се възползват от удобството и предимствата им.

Изключително популярни в САЩ и Европа, бебефоните Motorola облекчават ежедневието и осигуряват допълнително спокойствие на майките и бащите с бебета и малки деца благодарение на иновативната си технология и удобни функции.

Микрофоните им са двупосочни, с висока чувствителност и възможност за регулиране силата на звука и гарантират, че ще чувате всеки звук от стаята, в която бебето ви спи. Безжичната технология осигурява по-висока надеждност на връзката и намалява смущенията.

 

Три от моделите, които се предлагат у нас, са с видео наблюдение. Така не просто ще чувате, но и ще наблюдавате своето бебе на голям цветен екран от всяка точка на дома или дори на своя смартфон от всяка друга точка на планетата, стига да има интернет връзка. Обхватът от 300 м ги прави подходящи и за по-големи жилища и дори къщи. Благодарение на инфрачервените сензори в камерата разполагате с картина с отлично качество и през нощта. Това ще ви даде допълнително спокойствие и ще ви спести изтощителните и понякога напразни ставания от леглото при всеки шум, за да проверите дали всичко е наред. Вграденият термометър е задължителен за всички устройства.

Някои от моделите, които впечатляват с възможностите си и задължително трябва да видите:

Motorola MBP 855 – 519 лв.

Този бебефон с видео наблюдение, 5” монитор и Wi-Fi ви дава възможност да наглеждате бебето си от всяка точка на дома и по всяко време на денонощието. В допълнение може да сдвоите устройството със съвместим смартфон или таблет, което ще позволи да наблюдавате бебето дистанционно. Бебефонът е с 300 м обхват, позволява да бъде контролиран, разполага с практична стойка и инфрачервен сензор за нощно виждане. Освен това има колекция от предварително инсталирани приспивни песни, които можете да избирате и пускате дистанционно от родителското тяло.

 

Motorola MBP36S – 269 лв.

Motorola MBP36S WH е с 3,5” цветен дисплей, камера с вградена стойка, възможност за мащабиране на образа от разстояние, инфрачервен сензор за нощно виждане, опция за проследяване на температурата в помещението, където е бебето, двупосочен микрофон и възможност за свързване на до 4 допълнителни камери. Така можете спокойно да оставите бебето си да спи, а вие да си отдъхнете или да свършите нещо в съседната стая.

Двете бюджетни предложения – Motorola MBP 16 (115 лв.) и Motorola MBP 140  (75 лв.) – разчитат на чувствителни двупосочни микрофони, които дават възможност както да чувате всеки звук на бебето ви, така и то да чува вашия глас. Разполагат с колекция от приспивни и успокояващи мелодии.

Пълната гама бебефони Motorola, налична в магазините от веригата “Технополис”, можете да закупите и на изплащане.

продукти за бебета

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *